Nesze!szer

Új fegyver a fölösleg ellen!

2011. szeptember 26.

 

 

 

Egy nagy hű - ez a mondásunk ehhez a dologhoz. Ugyanis egy új gépi fogyasztó kezelést találtunk. Elsőként Magyarországon a Royal Clinics büszkélkedhet ezzel.

Nagyon kemény. Illetve nem is. Nagyon új ez az eljárás. Lefagyasztja a hájat. Kipróbáltuk. Konkrétan nem fájt. Nem mondanánk, hogy egyáltalán, de inkább csak pici kellemetlenség volt. Mintha beszippantotta volna egy masina a kezelt területet és fagyasztani kezdte. Bár ezt csak tudtuk, nem éreztük. Vicces kis eljárás ez, mert hosszú hetek alatt és közben fejti ki hatását. A LipoCryo kifejezetten problémás területeket kezel. Tehát ha van egy második combod például kis hurkácskából, pedig mozogsz és okosan táplálkozol - ő a te megoldásod. Illetve derék problémára is tutiság.

Ez a rendszer szelektíven és kontrolláltan hűti az adipocitákat és szemmel láthatóan, természetes módon csökkenti a zsírszövetet. Nem károsonak a környező szövetek, mint más módszereknél, mondjuk akár a rádiófrekvenciásnál, vagy a fókuszált ultrahang és lézer esetében. A LipoCryo kezelés során érintett adipociták fokozatosan bocsátják ki a lipideket, mielőtt véglegesen felszívódnak a szervezet saját metabolizmusán keresztül. Magyarán ez a dolog elhűti a zsírszövettől a hőt, ez pedig nekünk meglehetősen hasznos. Szóval se fájás nem volt, csak fura, kiterült béka pozíció, miután gondosan lemértek bennünket mindenhol. Az mondjuk nagyon mókás volt, mert kiderült, hogy melyik oldalunk erősebb és a vázizomzatunk lehetne kicsit több. Ajánljunk ezt a kezelést annak, aki úgy érzi, bizonyos részek az istennek nem tűnnek el, bármennyi erőfeszítést is fektetnek bele. A lefagyasztott háj a menőség, azt kell mondjuk! További info még itt, ilyen szakértelemmel és kedves kiszolgálással rég találkoztunk. Jelentkezz be és személyre szabnak neked mindent! Like a helynek és annak, hogy hidegre tehetjük a felesleget!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr473258677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása