Nesze!szer

Hű, a mosdóba be kell menned!

2015. június 03.

 

ettermi_mosdo.jpg

 

Veletek is megtörtént már, hogy új helyen vacsorázva visszatér a barátnőd az asztalhoz és ezt mondja: hű, a mosdóba be kell menned! Na, ez ugye 2 értelmű is lehet, mert vagy nagyon jól néz ki, vagy nagyon jól nem... 

Sok díjat kiosztottak már a vendéglátás területén az utóbbi években. Mértékadó lehet a Michelin vagy a Gault Millau, és még számtalan toplista Magyarország legjobb éttermeiről, séfjeiről vagy a legmenőbb street food kajákról. De vajon lehet-e magyar gasztroforradalomról beszélni anélkül, hogy díjaznánk az éttermi mosdókat? A Malackaraj célja az éttermi mosdók színvonalának emelése és a jó példák támogatása, így kiosztják az Ariston 2015 Éttermi Mosdója Díjat, melyet a szakmai zsűri – Péter Anna, Malackaraj blogger, Jókuti András, Világevő blogger, Vágó Réka formatervező és Vajda Péter étteremkritikus – mellett a közönség is értékel majd. Keresik továbbá a Legmenőbb Éttermi Pelenkázót is. Ennek kiválasztásakor az ítélőbizottság is kiegészül majd Dénes Dóra újságíróval. Szerintünk, a jó mosdó igen fontos, így gondoltuk, szólunk róla, mert mi is voksolunk majd. 

Szavazzatok ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr47513870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása