Nesze!szer

Mitesszer eltávolítás: 200 forint

2013. szeptember 18.

maszk házilag.jpg

Házilag is készíthetünk arcpakolásokat, mutattunk is már nektek sokat, de szépítő maszkot is. Ez a mitesszereket távolítja el és a bőrt is kisimítja. Nagyon nem bonyolult. Sőt.

Hozzávalók:

- 1 nagyobb evőkanál tej

- 1 nagyobb evőkanál zselatin

Az összetevőket keverd össze, mindenképp csomómentesre. Néhány másodpercre rakd be a keverékedet a mikróba, de tényleg csak pillanatokra. Nekünk olyan 10 másodperc, de nem tudjuk, neked milyen masinád van otthon. Hagyd hűlni kicsit, ha már langyibb, mehet a manőver tovább. Fogj egy ecsetet és vidd fel a megtisztított arcodra, a dekoltázsra is tehetsz belőle, és ha marad még, akkor a kézfejedre is mehet. A szemöldököt és a szem környékét azért szokás szerint hagyd ki! 10 perc alatt körülbelül keménnyé válik rajtad, de maradhat többet is. Akár egyben is lehúzhatod, de inkább finoman tedd, ne letépd, mintha gyantáznál. Friss vízzel öblítsd át az orcád ezután. Ügyesebbek extrázhatják még. Ha nagyon problémás a bőröd, ajánljuk, hogy egy csepp teafa olajat is tegyél bele, az még jobban fertőtlenít így. Még hatásosabb, ha előtte picit gőzölsz a fürdőszobában és előkészíted a bőrödet. Lényeg, hogy finoman, ne durva mozdulatokkal szedd le, legyél óvatos! 

(a kép illusztráció!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr15521771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása