Nesze!szer

Adj egész nap Harangvölgyit az arcodnak!

2013. március 27.

harangvölgyi szinetár dóri.jpg

Amennyiben most le merészeljük írni, hogy ugye, tudod, milyen fontos az arc hidratáltsága, menten kirúgjuk magunkat mára. (Ja, mert szoktunk ilyet.) Így, most nem írjuk ezt le, meg egyébként úgyis tudjátok. Az is természetes, hogy este és reggel is kenünk, már ugye azért is, mert iccaka sokkal jobban beépül minden és hasznosulnak a hasznosságok, mint nappal.

Szóval. Múlt héten vettük kezelésbe a bőrünket az új Harangvölgyi termékkel. Belenéztünk a tükörbe és azt mondtuk: itt bizony látszik a téli elhasználtság, igényeltetik a segítség, a komolyabb anti aging. Harangvölgyi Anna pedig adta a megoldást - a 24h Misture Cream formájában, melyet maga fejlesztett. 

Döbbenetes, hogy döbbenetesen gyorsan hat ez a cucc, ezt tudnánk mondani elöljáróban. Annyira magas a hyaluronsav tartalma, hogy rögtön érzed a bőrödön, iziben optimalizálja a víztartalmát. Olyan gumisabb az állaga két kenés után, sokkal feszesebb, teltebb. A ráncokat még nem annyira láttuk elhalványulni, de valószínűleg ez az ígért hatás nem három nap után következik be. Szuper, mert se parabént, se szulfát származékot, se szilikont, se semmiféle mesterséges színezéket vagy illatanyagot nem tartalmaz a krém. Ja, meg mesterséges tartósítószert sem. Csak a mi bőrünket tartósítja, meg védi a káros környezeti hatásokkal szemben. Viszont nem tömíti el a pórusokat, ami nagyon örömteli, mert a télen akadt most gondunk a "póruscenterrel". De az egész krém annyira kellemes az arcnak és a bőrnek, hogy csak na. Ne egy nehéz krémet képzelj el, inkább egy könnyű állagú, picit habos dolgot, amit pumpás flakonkából fújsz ki. Ennél a készítménynél nem klinikai adatok és csillagozott részek állítják, hogy jó, hanem az, hogy tényleg az. Viszik a vásárlók a kozmetikai szalonból rendesen. Szinetár Dóriaz arca, ő egyébként a természetes dolgok híve. Megértjük. Ezt a 24 órás hidratálót pedig nagyon szeretjük. Szerintünk a te arcod is szeretné. A mienk feszesebb azóta sokkal. És szeretjük, ha ezt egy jól és gondosan előállított magyar termék teszi vele. Simán felveszi a versenyt a sok ezer fős laboratóriumokban kikísérletezett külföldi társakkal. Nem véletlenül viszik már más országokban is és gátolják vele az öregedést...

Ha rendelnéd: ITT teheted meg. Na, mi megyünk aztán adunk még egy kicsit inni a bőrünknek!

Harangvölgyi 24h Moisture Cream 50 ml - 11 000 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr665174137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blckrainbow 2013.03.27. 12:21:21

szomorú és egyben vicces is, hogy egy ilyen prémium márka nem bírt oda figyelni arra, hogy ne a helytelen anti-agEing felirat legyen a terméken ...

beautyka 2013.03.27. 15:12:25

@blckrainbow:
Hát, több is veszett Mohácsnál... majd a következő nyomásra kijavítják!

WaterYourSkin 2013.04.01. 15:44:06

@blckrainbow: Kedves Blckrainbow,

Köszönjük az észrevételt! Azonban felhívnánk a figyelmét arra, hogy az AGEING a helyes Brit betűzése az öregedés angol szónak. Az aging az amerikai változata.. Feltehetően az Ön gépén amerikai angolra van állítva a helyesírás ellenőrző program... Márkánk jelenleg az Egyesült Királyságban is hivatalosan kapható a wateryourskin.com/ webshopon keresztül, így a velünk dolgozó világhírű branding céggel egyetértésben, úgy döntöttünk a Brit angol átiratot választjuk. Reméljük, így sikerült megnyugtatnunk affelöl, hogy vettük a fáradságot arra, hogy odafigyeljünk :)

Harangvölgyi Anti-ageing Institute

blckrainbow 2013.04.01. 16:43:54

@WaterYourSkin: Ma is tanultam valami újat, köszönöm a választ :)

WaterYourSkin 2013.04.01. 16:51:33

@blckrainbow: Kedves Blckrainbow,

Mi köszönjük a választ:) Húsvét alkalmából meglephetünk téged egy ajándék 24h Moisture Cream-mel? Mi nem csak örülünk,ha követőink aktívan kommentelnek, de az építő kritikát is szeretjük:)Kérlek küldj nekünk egy üzenetet itt, vagy az info@wateryourskin.com email címre,hogy tájékozthassunk a részletekről, hogy hol veheted át a nyereményedet. Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

wateryourskin.hu/
süti beállítások módosítása