Nesze!szer

Anna (Wintour) örök!

2013. március 13.

wintour2.jpg

Reggel azt írták még a források: a divat világának nagyasszonya nyugdíjba megy. Aztán megjelentek sorban a hivatalos közlemények, részletesebb infókkal. Úgy tűnik, egy biztos. A Vogue főszerkesztője, Anna Wintour nem távozik a pozíciójából, csak feljebb lép. Kiadója, a Condé Nast művészeti vezetővé léptette elő összes magazinjánál (Vanity, Glamour, New Yorker, GQ, Traveller például), meg ugye a Teen Vougue főnöke is mellesleg. 

Az Ördög Pradát visel könyv főszereplője 25 esztendeje ül a Vogue trónján és taszít mélybe, vagy emel a magasba tehetségeket. Anna nem pite,  kevés ilyen erős asszony létezik a fashion világában. (1949-es születésű egyébként). A kalapunkat nem tudjuk elégszer megemelni előtte, most is ezt tesszük. Igaz, kinevezésével azért nem csak parádés dolgokat örököl, hisz a magazin biznisz már rég nem megy olyan jól. Így Annának majd kiadásokat is kell lefaragnia, nem csak a modellekről felesleges kilókat. Szerintünk megküzd vele!

(Ha nem lennél teljesen tisztában a pályafutásával, a Vogue oldalán a voguepediában elolvashatod karrierjének főbb állomásait ITT. Emitt pedig egy régebbi Barbara Walters interjú a film kapcsán (is).)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr315133085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása