Nesze!szer

Hailey Bieber X Vogue Eyewear: Harmadik kiadás

2023. február 20.

 

8-29647.png

 

 

Egészen biztosan állíthatjuk, a Vogue és Hailey Bieber együttműködése gazdaságilag is jól sikerülhetett, ha harmadszor is kijött egy közös kollekciójuk. Keretet adnak újra a vagány letisztultságnak, a stílusos pimaszságnak. 

"Visszafogott, mégis ellenállhatatlan – Hailey stílusa átragyog az átlátszó acetát- és sikkes opálárnyalatakon, finom, nőies megjelenést kölcsönözve a modern macskaszem és a ferde téglalap formájú kereteknek, míg a nagy négyzetes formák a modern klasszikusokról való elképzelését tükrözik. Amikor pedig a feltűnésről van szó, az elferdített formák és az óriás dombornyomott logók a 90-es évek legtrendibb utcai divatjából egy pillanat alatt az A listás csillogás világában jelennek meg. A kollekcióban szereplő keretek szárán egy exkluzív Hailey Bieber-aláírás található, és mindegyik modellhez dedikált cipzáras tok is tartozik" - mondja a hivatalos közlemény.

Elképesztően jó keretek ezek, mutatok is a kollekcióból néhányat, olvasáshoz is, csemegézzetek... Hailey 40 milliós kis követőtábora is ezt teszi. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9518053882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása