Nesze!szer

Szálloda nagyokos

2012. február 22.

 

 

Hogyan válassz? 
Tízmilliószoros nap van, tehát a kívánságaink ma jobban teljesülnek (állítólag). Így azt gondoltuk, merünk nagyot álmodni - utazásokról. Ugyanis igen kedveljük a wellnesselést (szép magyar kifejezés), a szuper szállodákat és a csodás bel- és külföldi utakat. Úgy gondoljuk, ezzel nem vagyunk egyedül...
Ezennel egy kis sorozatba kezdünk, hogy képben legyetek arról, mi a trendi, hol  érdemes pihenni és melyik szállodában mit találtok, mi az érdekessége stb... Tessék szépen elkezdni pakolni, mert már indulunk is! 
Kezdjük az elején. Tudtátok, hogy simán egy szállodát kiválasztani és kifizetni a pénzt már nem trendi? Nem bizony. Praktikusnak sem neveznénk. A hazai sztárvilág sem erre szavaz már, azoknak, akik több időt szánnak a kikapcsolódásra, bevett szokásaik vannak. Online érik el, hogy a legjobb helyeket találják meg a legjobb áron. Nem sorolulunk most neveket, hogy ki és hogyan, mert biztosan te is találkoztál ilyen hírekkel. A lényeg, hogy a legjobb ajánlatokat kapják így, minden akcióról tudnak és sokszor egy utazás árából kettő is simán kijön. Szóval, nem oktondiság ez a dolog egyáltalán. Na jó, azért néhány nevet előhúzunk a tarsolyból: Kamarás Iván, Szabó Győző, Demcsák Zsuzsa, Rubint Réka és Schobert Norbert, ők mind a szallodak.hu-t választották. Ja, mert erről nem is beszéltünk még! Szóval létezik a szallodak.hu oldal, ami pont ilyen csudiság. Sok okos akció és minden információ egy helyen. A legtutibb szállodák, van úgynevezett Lealkudtuk! szolgáltatás, amelynek a keretében simán fele áron viheted a pihenésedet. Mi épp egy balatonfüredi ákcióba szerelmeztünk bele, ilyen ez, amikor az embernek vizes jegy az ascendense. Jaj, de a lényeget majd' kifelejtettük! Van hírlevelük, ahová ha feliratkozol, havonta sorsoláson veszel részt és 4 csillagos szállodába nyersz pihenést két személyre. Most éppen egy
hajdúszoboszlói wellnesselés vár a gazdájára, mi tűkön ülünk már a sorsolásig, mert sose jártunk még arra. Elég menő azért, keress rá... Szóval, szerintünk iratkozzatok jól fel, nehogy már ne egy Nesze olvasó legyen minden hónapban a nyertes! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr644173392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása