Nesze!szer

Cukorsokk az arcon? Van megoldás!

2024. június 10.

 

nivea_anti_wrinkle_q10.jpg

 

 

Tudtad, hogy kutatók szerint, ha cukrot eszünk árt az arcőrnek? Amennyiben engem ez nyomasztana, nem ajánlanám nektek ezt az új terméket, a Q10 Anti-Wrinkle Expert Kettős Hatású Szérum-ot a Niveától. Ebben van ugyanis ez az innovatív GLYCOSTOP® összetevők, ami blokkolja a glikációs folyamatot, megakadályozza az emiatt keletkező ráncok megjelenését és segít megelőzni a bőr rugalmasságának elvesztését.  Ráadásul a tiszta Q10 koenzim hatékony antioxidánsként energiával látja el a bőrsejteket, fokozza a kollagéntermelést, így már 2 hét alatt jelentősen csökkentheti a legmélyebb ráncokat is. Kulcsfontosságú ránctalanító hatású összetevő, amely valamennyi NIVEA termék közül ebben a szérumban található meg a legmagasabb koncentrációban.

A már jól ismert ránctalanító összetevők után, mint a Q10 koenzim, a retinol vagy a hialuronsav, a NIVEA forradalmi GLYCOSTOP® összetevővel jelentkezik! A glikációs folyamat 10 éves kutatása, a GLYCOSTOP® összetevő 8 éven át tartó fejlesztése és több mint 1700 aktív hatóanyag tesztelése van mögöttünk.
A GLYCOSTOP® sejtszinten működik, ahol egyfajta pajzsként akadályozza meg, hogy a bőrben lévő felesleges cukor a kollagén- és elasztinrostokhoz kötődjön, és károsítsa azokat. Ez semlegesíti a cukormolekulák hatását és blokkolja a glikációs folyamat 68%-át. Ami érdekes, hogy a világ most a szérumoknál is megindult a tejesebbek irányába és itt is ilyenről beszélünk. Viszont ezt a krémed fölé kenjed, ne alá. Szépen beszívódik, kellemes az illata és a "tálalása" is igazán megfelelő egy szép fürdőszobába. 

NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Kettős Hatású Szérum, 30 ml, 6299 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr10018422089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása