Nesze!szer

Amikor hiányzik valami - az élet árnyékos oldala by Velux

2024. június 12.

 

 

velux_lanyok_fent_a_tetoterben.jpg

 

Tegnap több hiányjel is volt az életemben. Leginkább az idővel álltam hadilábon. De milyen szépen hozta az élet az analógiát. Ugyanis a Velux sajtóeseményére késve érkeztem, amit nem igazán szoktam, csak nem tudtam meghajlítani a "téridő tengelyt". Viszont kiderült, az egész vacsora a hiányra épít. Nem, nem az volt, hogy nem kaptunk enni, mert igen pompás sajtóvacsorában részesültünk. Minden fogás úgy készült, hogy valami icike kicsike kis valami hiányzott az ételből és ki kellett találnunk, mi is az. Ahogy egy szép tetőtéri ablakból is hiányozhat az árnyékolás... ugye. 

Ez utóbbit én sokszor tapasztaltam már, sajnos, mert az első fényre felébredek hajnalban. Így Apuéknál is beszereztünk egy jó kis Veluxot a felső szintre, mert nem bírtam.  Nálunk is lassan itt az ideje ennek, mert a nyári napsütés már igen erős és ha Rozi valamelyik pajtásával fent akarna éjszakázni, akkor egyszerűen szükség lesz rá és kész. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mennyivel melegebb van, ha nincs Velux ugye... - és ezt lefelé is érezni, mondanám az elmúlt évek tapasztalatai alapján, egy szinttel lejjebbről.

A Velux hővédő fényzáró roló segítségével egyébként  kiváló hővédelemmel láthatod el az otthonodat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a stílus vagy a funkcionalitás terén. A fényzáró rolók akár 93 százalékkal csökkentik a beáramló hőt, kizárják a fényt és csökkentik a külső zajokat, így békés környezetet teremtenek - már amennyiben a szomszédod nem kiabálós típus ugye, de mi szerencsések vagyunk, nálunk béke honol.

velux_hovedelem_3.jpg

 

Csak mondom, de a VELUX hővédő fényzáró roló használatával a meglévő tetőablakaidon akár 6 Celsius-fokkal is csökkentheted a belső hőmérsékletet nyáron 3 , így biztosítva, hogy otthonod nyugodt oázis maradjon, miközben kevésbé vagy kiszolgáltatva a légkondinak. A roló innovatív kialakításának köszönhetően a napenergiát használja működéséhez - könnyen felszerelhető, nincs szükség vezetékekre, és simán, gyorsan és csendesen működik.
A biztosan hatékony szellőzésről intelligens technológia (VELUX ACTIVE NETATMO-val) gondoskodhatsz, amely automatikusan kinyitja az ablakokat, vagy becsukja az árnyékolókat, amikor azt a beltéri klíma szükségessé teszi. (És végre valaki megcsinálja helyettem!!!)


Egy jól megtervezett, funkcionális és esztétikus otthon növeli a biztonságérzetet, és elősegíti a mentális jólétet.
A tetőtéri ablakok elengedhetetlen elemei a beépített tetőtérnek, és bár a kényelem nem elengedhetetlen feltétel, és bizonyosan boldogulni is tudsz nélküle – hiszen biztosak vagyunk benne, hogy a címet és a felvezetést is el tudtad olvasni a hiányzó magánhangzók ellenére –, az apró részletek hiányát észre fogod venni, ha nincsenek ott. Elvégre, a teljes képhez minden puzzle darabra szükséged van, és akkor érezheted magadat igazán nyugodtan és kényelmesen, ha semmi sem hiányzik - legyen szó akár írott mondatokról, akár hővédő
kiegészítőkről.
A hővédő fényzáró rolók akár 6 fokkal is képesek csökkenteni a tetőtér hőmérsékletét, és a besugárzó hő akár 93 százalékát is kiszűrik. Sőt, akár 85 százalékos sötétítést is el lehet érni velük - és azt, hogy tudjon aludni az ember. Szóval, ha hiányzik a tetőtérben az igazi pihenés, én a Veluxot ajánlom. Ablakot nyit a pihenésre, nem kell nyáron megfőni és árnyék is van! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9318426623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása