Nesze!szer

Mi a természetesen szép szemöldök titka?

2024. január 29.

 

kinga_nagy_kep_1.jpg

 

Mi a közös Madonnában, Helen Mirrenben és Jennifer Anistonban?
Nem, nem az, hogy mind ismert és bőven tettek le valamit az asztalra, hanem a szemöldökük. Ugyanis mindhárom hölgy, vagyis inkább nő szemöldöke  egy igényes  és szép technikával készült, a microblanding nevű eljárással, ami nem véletlenül olyan népszerű a világban. Valljuk be őszintén, itthon azért látunk úton-útfélen néhány szörnyűséget a témában, kéktől a liláig. És akkor a formáról még nem is beszéltünk! Pedig a szemöldöknek óriási szerepe van. Arcunk, karakterünk fontos része.  És mint tudjuk, második első benyomás soha nincsen. 
A szépen formázott, karban tartott szemöldök keretbe foglalja az arcunkat, nyit a tekinteten és jó hír: még fiatalít is.  Ráadásul gyakorlatilag smink nélkül is ápolt megjelenést biztosít viselőjének. 
szemoldok_mb_kep1_1_1.jpg
Hazánk egyik legismertebb microblanding szakértője Nagy Kinga (Nagy Kinga Permanent Makeup Studio), aki így mesél arról, mi is a microblanding igazán  és miért érdemes ezt választani:
"A microblanding egy ősi, Ázsiából származó, manuális sminktetováló technika. Egy mikro méretű tűkből álló tűsorral, apró vágásokon keresztül juttatjuk be a pigmentet a bőr megfelelő rétegébe. Az összes sminktetováló technika közül ezzel lehet elérni a legtermészetesebb eredményt. A szálak vastagságát és színét, illetve irányát teljesen az eredetiekhez igazítjuk, így lesz tökéletes harmóniában az arccal. Ettől pedig a tükörbenézve szinte meg sem lehet mondani, melyik az igazi szőrszál és melyik a kapott." - mondja Nagy Kinga, aki csodákat alkot gyönyörű szalonjában, ahol már az ajtón való belépéskor szinte rögtön szépülni kezd az ember. 
nagy_kinga_permanent_makeup_studio_2_1.jpg
Ezzel a technikával gyakorlatilag nem egy új szemöldök rajzolása a cél, hanem a már meglévő, saját és természet adta adottságok kiemelése,  korrigálása avagy dúsítása. Ez azért is fontos, mert így nem fog eltérni az arc karakterétől az, amivel boldogan távozik a  vendég. Önmaga marad, csak egy szebb verzióban. 
Minden kezelés egy konzultációval kezdődik, amit akár beszélgetés sorozatnak is hívhatunk, mert sokféle kérdés van a vendégekben, amikor megérkeznek a befoglalt időpontra.  Nagy Kinga és csapata átbeszéli a technikákat, a formákat és azt, mi is lenne a legmegfelelőbb az illető számára.
Ezután egy érzéstelenítő lapocskát helyeznek a kezelendő területre, majd jön a hatóidő beállta alatt a tervezés
és az ideális szemöldök forma felrajzolása. Amennyiben mindenki elégedett a látottakkal, már indulhat is a  szemöldöktetoválás. Ezután az elkészült szemöldök nem kíván sok ápolást, de egy tanúsítványt is kap az illető 
hölgy arról, mikor és milyen technikával készült a microblandingje. 
Ennek a már elkészült microblending szemöldöknek a tartóssága 1,5 év, de az első kezelést követően 4-12 hét múlva következhet a korrekció. 
"A korrekcióra azért van szükség, hogy az első gyógyulást követően ellenőrizzük, hogy biztosan tökéletes legyen. Én mindig az mondom hozzáadni tudunk elvenni már nem, így picit alálövök a szinbe és a fazonba is elsőre, ezért korrekcion általában ezzel van dolgom, hogy sötétítünk és vastagítunk de így fokozatos a változás és a vendégek is hálásak  érte.' - mondja Kinga.
Nagy Kingának és csapatának nem véletlenül olyan vendégeik vannak, akik számára fontos az igényes, de természetes megjelenés és az, hogy a külső is a belső harmóniát tükrözze.
szemoldok_mb_kep2_1_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9018314369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása