Nesze!szer

Ünnepi Nesze

2023. december 25.

 

unnepi_nesze3.jpg

 

Az Ünnep akkor ünnep igazán, ha mindenünk megvan, ami boldoggá tesz, ha egészségesek vagyunk, ha szeretve vagyunk, családban, párkapcsolatban, közösségekben, mély intimitásban, érintésekben, ölelésekben gazdagon … s keveseknek van ez így.
Tudom, mindenki azt mondja, magadat szeresd, s örülj annak, ami van. Ez fontos is, hogy így legyen. De nagyon fontos lenne mások által is igazán szeretve érezni magunkat és az is, hogy mi is szerethessük azokat, akik szivunknek kedvesek. Azokat, akik esetleg, nem engednek közel magukhoz minket, és a szeretetet áramlása így megakad.
Sok fájdalom van a világban és mostanra különösen érezni mindezt. De ez fontos és jó célt szolgál: jobbá tesz minket, elfogadóbbá, alázatosabbá, szelídebbé, együttérzőbbé. Ha, engedjük. Ha nem állunk ellen neki. A fajdalomnak sem, és a szeretetnek sem.
Anna Rose

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4818287825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása