Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. október 26.

 

szeretet_mivegre.jpg

 

 

Létezésünk ciklikus. Világunk születések és halálok körforgásán át vezeti a kisembert az isteni titkok felé, és ezt a Tudást, ezt az Utat nem adják ingyen. Nem lehet kihagyni lépcsőfokait a szenvedésnek sem. A szeretetlenségnek, a magányosságnak, az átvertségnek sem.
Az igazán fontos Kapukban Lelked jósága és tisztasága megmérettetik. S mi lehetne tisztább tükör a Valóságra, mint felkérdezése a múltad sérelmeinek, s azok hatásainak: tudsz-e megengedni, tudsz-e megbocsátani, tudsz-e mosollyal és fajdalommal, megértéssel és elfogadással, szeretettel és békével, mélységeidben elmerülve, tovább menni…
S ahol menned kellett, tán már nem is kell;
Hol harcolnod kellett, már elég a Tudás és emlékezés, arra, mi volt, és a Döntés, hogy ezt, többet, nem. Nem harcolsz tovább.
Anna Rose

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7218243101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása