Nesze!szer

Vidd ki anyut is!.. meg magadat! BabaMama és KidExpo!

2023. november 23.

 

kidexpo_jo.jpg

 

A hétvége az Arénában a családokról fog szólni, kicsikről, nagyokról és még a szemnek láthatatlan picikről! Szóval ott a helyünk! 

A BabaMama Expo és testvérrendezvénye, a KidExpo 120 kiállítóval, színes programokkal, sztáranyukák baba- és gyerek kollekciójával, értékes nyereményekkel és rengeteg játékkal várja a családokat hazánk legnagyobb családi eseményére, melyet idén 15. alkalommal rendeznek meg. A belépés gyerekeknek ingyenes, a felnőtt jegy pedig levásárolható az egyik legnagyobb játéküzletláncban. (Ez azért karácsony előtt jó, nem?!)


A „BabaMama” a gyermektervezéstől a hároméves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával készül a fogadásotokra. A kiállítók legfrissebb termékújdonságai közül válogathattok, kedvezményesen vásárolhattok és szakértőktől kaphattok személyre szabott tanácsokat a várandósság alatti étkezés és sportolás, szülés, bababiztonság, altatás, szoptatás, hozzátáplálás, mozgásfejlődés, babakocsiválasztás és még rengeteg más témakörében. 
Ismert mamikkal idén sem csak a színpadi előadásokon és kerekasztal beszélgetéseken találkozhatnak a látogatók. Az eseményen mutatkozik be élőben az általam kedvelt Dallos Bogi és Puskás Peti varázslatos mesebeli erdőt ábrázoló mágnestapétája, amelyen a mágneses technológia segítségével interaktív módon cserélgethetők a játékos, állatfigurás kiegészítők.
A rendezvény „babaváró” játékában egy szerencsés kismama 2 millió Ft értékű csomagot nyerhet, amiben a közös élet első évének legfontosabb kellékei találhatók: babakocsi, bababútor, gyerekülés, 1 évre elegendő pelenka és még sok minden!
Már túl vagytok a babázáson, esetleg nagyobb tesók is vannak a családban? A KidExpón garantáltan jól fogja érezni magát a család apraja-nagyja, Ági barátnőmnél falat is festhetnek egyébként! A gyerekeket – már másfél éves kortól – a legmenőbb és minden igényt kielégítő játékokkal berendezett játszóházak, kalandpark, arcfestés, életnagyságú mesehősök, utazó planetárium, karácsonyi kézműves foglalkozások várják. A nagyobb gyerekeknek sípályával, játékkonzolokkal és temérdek
olvasnivalóval, hangoskönyvekkel is készülnek. A környezettudatosság jegyében ökojátékok közül is szemezhettek, néhány szerencsés gyerkőc pedig az egész Arénát bejárhatja egy különleges „pizsama party” keretein belül. A szülők új ismereteket szerezhetnek például az ételintoleranciáról, a sport jótékony hatásairól és a szájápolásról, sőt, a neves szakemberekkel személyesen is konzultálhatnak. Az eseményről nem szabad távoznotok a profi fotós által készített karácsonyi családi kép nélkül, ami nem csak szép emlék, de nagyszerű ajándék lesz a Nagyszülőknek, rokonoknak is.
Regisztráljatok, mert akár welnness hétvégét is nyerhettek!

A Nesze!szer fb oldalán pedig játék lesz, 3 páros belépőt sorsolunk, IDE gyertek!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3118264029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása