Nesze!szer

Kedvezményes vásárlás nektek: gyerekkönyvet a fa alá!

2023. november 29.

 

karacsonyiskonyves1.jpg

 

40 százalék kedvezmény! Csak nektek!

Tudjátok, milyen fontos számomra az olvasás és az, hogy "minőségi" ajándékot kapjanak a gyerekek (és felnőttek) karácsonyra, ne egy felesleges izét. Mi sok könyvet forgatunk itthon és most szövetkeztem egy szuper könyvkiadóval, hogy olcsóbban jussatok a könyveikhez, ami szuper ajándék lehet Mikulásra, karácsonyra. Több válogatást is mutatok majd tőlük, szóval jövök majd még postokkal, de kezdjük a karácsonyi művekkel!
A Diótörő nálunk alapmű minden évben, nézzük, olvassuk. Ez a kiadás valami gyönyörűséges, az a régi, kihajthatós fajta... igazából magamat is megajándékozom egy példánnyal. Az első oldalon van a kihajtós rész, utána már rendes, szöveges. Nem hosszú, olyan elolvashatja a 7 éves gyerek is típusú. 
kihajtos_diotoro.jpg
A Végre itt a karácsony is gyönyörű könyv, kisebbeknek ajánlanám, kisiskolás korig. Ez is kihajtós, gyönyörű belül. 
A piciknek egy hangoskönyvet mutatnék, irtó cuki az egész, nagyon mókás kis hangokat lehet hallani és megtapasztalni és közben ugye a mini is fejlődik. A Varázstoll sorozatban is van ünnepi darab, Rozi ezeket imádta piciként, tudjátok,a víz által bújnak elő a képek! A Közeleg a karácsony egy simis könyv, azt már néhány hónapos korban nagyon élvezik a minikék és első állomás lehet a könyvek szeretete felé. Aki pedig dekorálni szeret, annak Mikulás hozhat Karácsonyi csodát, ami zselés matricákat tartalmaz, vagy az 500 matrica könyvet. És a legvégére tartogattam a gyerekbibliát. Nekünk volt ilyen otthon, mindenféle variációkban. Nagyon szép és tartalmas ajándék lehet, akár esti felolvasáshoz is. Igazán szép karácsonyt nektek, használjátok a PAT40 kódot. December 13-ig él: www.napraforgokiado.hu Boldog ünnepvárást mindenkinek, jövök még válogatásokkal!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2518269933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása