Nesze!szer

Vidám vasárnap

2024. március 24.

 

szeretni_jottunk.jpg

 

 

 

Szeretni, szeretni jöttünk Kedvesek...
Szeretni, Ölelni, Sírni és nevetni, Emlékezni, s nem feladni, mikor az emlékezés fájdalma emberfeletti erőt kíván a maradásra, de nem lehet kérdés, mert máskülönben, nincs, nem volt értelme…
Sokan vagytok, kik Mind egymás kezét fogjuk, s Szívünk egyszerre dobog. Mi sem bizonyítja jobban, hogy oly sokan írjátok, mondjátok, hogy a gondolataitok, az érzéseitek írom le. Ott vagyok és Ti itt vagytok, s Mi Mind Együtt vagyunk. Nem vagyunk egyedül, nem vagyunk már nem szeretve, de a szeretetlenségünk mély lenyomata felégeti a bőrt, a testet, és Dönteni kell ilyenkor, hogy el ne hagyjuk e földi világot egy másikért, mert most van itt az ideje és lehetősége a teljes átalakításra, a régi bőr levetésére, egy új világ teremtésére, egy új test új életére, egy mindent átformáló és átalakító Valóság megteremtésére, ahol már nem a félelem és a bűnbánat, nem a szeretetlenség és a gyűlölet, nem a titkok és a szégyen, nem az elutasítás és a kötődési és bizalmi sérülések, hanem az elfogadás és az átszeretés építő és Életet adó teremtése árad majd mindenhol.
Anna Rose

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2818362447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása