Nesze!szer

Ha nekem ilyen lett volna a gyerek fogzásánál!

2023. szeptember 26.

 

makik_3.jpeg

 

Emlékszem, amikor a gyerekek fogzásban voltak. Már a nagyok és Rozi is. Nála majd megőrültem, kentem minden isten nyilával, hogy ne legyen kellemetlen neki. De akkor még túl jó cuccok nem voltak. Most találkoztam valamivel, ami úristen, de jó lett volna, ha akkor már van. Így most mesélek is róla nektek, hátha jól jöhet egy-egy kismamának most.  természetesen a kicsiknek a legrosszabb, hiszen fáradtak és nyűgösek, mert nem tudják kipihenni magukat. De nem szabad elfelejteni, hogy a szülőknek is kihívás, hogy kellő türelemmel legyenek és ébren is maradjanak vigasztalni a picit. A tehetetlenség érzése nagyon idegörlő az nagy örlők idején, ezért szülőként bármit megtennénk, hogy csökkentsük a baba fájdalmait. 

Erre a problémakörre jelentenek megoldást a Rágómakik, akik a kicsik legjobb barátai lehetnek. 

 

Mi ez, majom vagy játék?

Rágómaki nemcsak egy mutatós játék, ahogy első ránézésre tűnik. Kialakításának köszönhetően hatékonyan csillapítja a fájdalmat és fejleszti a motorikus képességeket is a piciknél Segítségével biztonságosan és higiénikusan vihető fel a fogíny gél is - szinte nem is tud róla a baba. Minden maki BPA mentes anyagokból készült,  FDA és CE tanúsítvánnyal rendelkezik - ami igen ritkaság.

A maki család többféle típusból áll, hogy már az újszülött kortól a babák társa legyen. A készlet a RágóZoo tagjaival bővíthető, így valóban játékosan segíthetünk a gyerekeknek ebben a nehéz időszakban.

 Ráadásul, a Biocote Antimicrobial technológia még könnyebbé teszi a higiénikus tisztítást és megelőzi a baktériumok elszaporodását a rágókán. Igen praktikussá teszi, hogy mosogató- és sterilizáló gépben is fertőtleníthető.

Vidám és trendi színekben kapható, akár hasznos kiegészítőkkel is, szóval jó ajándék lehet akár babalátogatóajándékba is és akkor nem felesleges izét viszünk. 

 

matchstick_monkey-front-red_1.jpg

 

A "makik" hazai gazdája Math-Szabó Noémi, aki személyes indíttatásból találkozott ezekkel a játékos segítőtársakkal.  3 hónapos volt első gyermeke, amikor náluk is elkezdődött a fogzás és az ezzel járó kellemetlen éjszakák és nappalok egymás utánja. 

 

Noémi így mesélt a makikkal való megismerkedéséről:

 

"Épp három hónapos volt a kisfiam, amikor egy külföldön (Spanyolországban) élő barátnőmtől rágómakit kapott ajándékba. Akkor már éreztük, hogy mocorognak a fogcsírák, és a nyáladzás is nagyon intenzív volt, egyértelműen láttuk és éreztük: beköszöntött a fogzás időszaka. A rágómakit tehát már a kezdetektől használtuk, onnantól hogy stabilan tudott fogni, a maki a mindennapjaink része lett, jött velünk mindenhova ez a zöld kis majmocska és  hatalmas segítség volt Olinak nemcsak a fogacskák áttörésekor, hanem az azt megelőző hetekben, hogy a sajgó duzzadt ínyét a dudoros fejű rágómakival tudta masszírozni. Nagyon ügyesen ráérzett magától, hogy oda helyezze, ahol éppen fáj neki – ezt én fogzássegítő gélekkel próbáltam segíteni, illetve gyakran hűtöttem a makit, hogy még hatásosabb legyen.

A kisebbik fiam most lesz 3 hónapos, a mini táncoló makit éppen most kezdi megfogni, úgyhogy újból készülünk a fogzásra, nagyon kíváncsi vagyok ezúttal hogy alakul majd… Az biztos, hogy a kicsi is már most "maki rajongó", az első dolog volt amit huzamosabb ideig meg tudott fogni. A mini rágómaki egyébként épp erre van kitalálva: a legkisebb mancsok is meg tudják ragadni, és a rajta lévő pöttyök-csíkok-dudorok segítik az érzékszervek fejlődését, kialakulását." - mondja Noémi boldog kétgyermekes édesanyaként.

 

Mitől jó egy vagy több maki a kigyerekes háznál? 

 

  • Prémium termék, az élelmiszeriparban is használatos BPA mentes szilikonból készült, orvosilag ellenőrzött színezőanyaggal színezve.
    ● Már újszölött kortól egy aranyos játék, amit először meg tud fogni és biztonságosan szájába veheti a gyerkőc.
    ● Védőnők és konduktorok is ajánlják.
    ● A makifej hátulján lévő kis dudorok segítenek az íny masszírozásában, a fogíny gél felvitelében.
    ● A makifej kedves és barátságos, könnyebben elfogadják a babák, sőt a motiválhatja
    is őket a játékra, kúszásra.
    ● Nem üreges, kizárt, hogy penészedjen. Könnyen tisztítható mosogató- és sterilizálógépben. 
    ● Figyelemfelkeltő és trendi színekben készül, így akár egy kisebb makicsaládja is lehet a picinek, kiegészítőkkel

● A RágóZoo termékekkel további állatokkal bővíthető a kicsi első “állatkertje”.
● Extrém tartós, elnyűhetetlen, higiénikus több évig is, akár több tesó is használhatja

 Ugye, hogy milyen hasznos egy cukiság ez? 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6418222411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása