Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. szeptember 22.

 

nemet_mondas_2.jpg

 

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy az önazonosság meditáció, edzés vagy önuralom kérdése. Nem így van. Az önazonosság a környezetünk konzekvens összhangjának a keresése, a kapcsolódásaink tisztaságának a kialakítása. Nincs olyan önazonosság, amely fenntartható lenne egy rossz, mérgező környezetben vagy egy pusztító kapcsolatban. Bármilyen belső meditatív technikát is alkalmaz vagy gyakorol valaki, ha a kapcsolódásai destruktívak, energialeszívóak vagy játszmásak, akkor belül nincs fenntartható egyensúly, nincs önazonosság.
Mindannyiunkban van egy belső finom érzékelés arról, hogy mi az ami igen és mi az, ami nem. Minden találkozás az indulás pillanatában eldől, akkor is, ha a kibontakozás később következik be.
A FONTOSABB A NEM.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3218218077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása