Nesze!szer

Legmenőbb mézek evör: a Virágbéke legyen velünk!

2022. november 04.

 

 

mezek_1.jpg

 

Engem a kreativitás mindig levesz a lábamról, hiába, szellemi lény vagyok. Azért meséltem ezt el, mert beköszöntött az ősz, egy hónapja kidőlt az osztály fele, én meg gyorsan felkiáltottam: ó, idén még nem rendeltem mézet! De honnan is jöjjön? Azt tudtam, hogy mindig hazai termelőktől vásárolok, nem máshonnan, de még bizonytalankodtam. Aztán megláttam valamit, amitől kész voltam. Egy olyan újfajta design-ra lettem figyelmes, amire rámentem, mint maci a mézre.

Fiúk az utcából, Halló, halló, Egy jobb világ, Fog ez menni, Örökké nyár... ezek bizony egy-egy méz nevei. Zseniális szerintem. Nyilván rögtön be is gyűjtöttem egy nagyobb adagot, a lányom legnagyobb örömére. Tavaly már az ő cégüktől volt mézünk itthon, talán emlékeztek rá, a BeoBee az. De a családi méhészetnél úgy gondolták, lépnek egy merészet és létrehoznak egy testvérmárkát, ami a Z generáció tagjait is megszólítja jobban. Hát, én nem vagyok Z, de engem sikerült elérniük. Mindegyik mézes finomságnak van egy nagyon jó és vagány neve, és minden egyes üvegcsén van egy Fortepan fekete-fehér kép és egy igazán mókás kis történet. Az egész méz dolgot magasabb szintre emeli ezáltal, mert vizuális és szellemi élményt is az hozzá, amellett, hogy persze, remek a méz. A Great Taste Awards-on a Virágbéke Méz Manufaktúra két méze is nyert díjat.  Gesztenyemézük 2 csillagot kapott, amelyet a versenyre nevezett élelmiszerek csupán 10%-a nyerhet el, a Hortobágyi BIO vadvirágmézük pedig ugyancsak kiérdemelt egy csillagot a rangos gasztronómiai versenyen. Dubai International Taste Awardsról sem távoztak üres kézzel ám! 

A képeken mutatok nektek többet is az újhullámos mézeikből, de mondom, mi melyikekre kattantunk rá teljesen. Első és második, sőt harmadik sorban is a Danger, Danger nevűt kell megemlítenem. Ez egész egyszerűen "fantasztikusancsodálatos", olyan, mintha After Eight-et ennél kanállal . Nem igazán bírom abbahagyni, mióta felbontottuk, de nem is akarom, azt hiszem, hisz az immunrendszeremet erősítem, ugye?!....D  A másik, amit Rozi szeret nagyon, az a Fog ez menni! - most erre a lelki megerősítésre szüksége is van, mert szeptember óta kemény napjaink vannak. Szóval pont jókor jött az üzenet. Az Egy jobb világ is finom, ez epres krémméz. Sima teába isteni íze van, de persze használhatod másra is, az egyszerű, kanállal történő bevitel is ajánlott. Adalékanyagmentes, tehát semmiféle olyan nincs benne, aminek nem kéne ott lennie! 

 

 

 

És hát gyerekes anyukák, figyelem! Akinél nem akar a gyerek mézet enni, itt a megoldás, a csokiiiis! A Halló, Halló mindenkit levesz a lábáról, azoknak, akik kínosan ügyelnek a kilóikra, csak reggeli fogyasztásra ajánlom. Egy sima vajas kenyérre rákenve erősen adja a jó nap érzését ám, az egészen biztos! Teszek fel több képet is, hogy lássátok, mi milyeneket választottunk. Csak ajánlani tudom a Virágbéke mézeit, a Spamela Andersont is megkóstolhatná valaki, de az Átlagos hétfő is érdekelne, számoljatok be kis macikák, ha megkóstoltátok! Ja, a weboldalukat ITT találjátok, tényleg zseniális az egész kívülről és belülről is! 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7017968692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása