Nesze!szer

Reggeli Nesze

2022. október 21.

 

emberiseg_uj_tortenet.jpg

 

Az Emberiség értékrendje íródik újra. 
Mert amit eddig éltünk és amiben élünk, az tarthatatlanná válik. Nincs más lehetőségünk, mint újraírni az EGÉSZ alapját, visszatérni az Istenibe - ..vagy megtapasztalni, ahogy a rendezetlenség felemészt mindent.
Tarthatatlan a valódi szeretetet hiánya. Egy átlagos család közege, annak lelki érettsége. Ahogy és amint az emberek megnyilvánulnak egymásnak. Ahogy odafigyelünk egymásra - és persze a másik oldalról, ahogy odafigyelünk magunkra.
Tarthatatlan a sok megfelelési kényszer, a "félek az lenni aki vagyok", a "nem merem felvállalni magam", a "nem merem követni azt, ami igazából hív". Nem találjuk magunkat elég értékesnek, nem hisszük el, hogy lehet követnem azt, ami engem hív.
..Hogy valójában jogom van megválasztani az utamat!
Molnár Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2917956274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása