Nesze!szer

Az alpesi tehenek tejéből készült Milkának is kell a megújulás

2022. szeptember 27.

 

milka_1.jpg

Talán emlékeztek még,hogy egyszer voltam olyan szerencsés és meglátogattam a bocikat, akik a tejet adják a Milka csokikhoz. Boldog tehénkék ők, azt bizton állíthatom. Most hoztak egy "milkás" hírt. Kedvenc csokink ugyanis megújult. Gyengédebbnek mondják, én selymesebbnek, lágyabbnak valahogy, édesen táncolnak a kockák az ember szájában és mondják: mééég! 

 Új dizájn és csomagolás
Amint láthatod, új dizájnnal, csomagolással és merész tipográfiával jelenik meg az új Milka. Ezek mind a tejcsokoládé krémes ízét és a márka hagyományos gyengédségét fejezik ki. A csomagoláson lévő Milka tehén (Lila) mögött észre veheted, hogy az alpesi tájat újra rajzoltuk, hogy a márka származási helyét még hitelesebben jelenítsük meg. A grafika sokkal rétegzettebb, kontúrosabb lett, elevenebb színtónusokkal.

milkak.jpg


Két fontos logó a csokoládén
A csomagoláson két logó is látható. Az egyik azt hivatott kommunikálni, hogy a Milkát 100% alpesi tej felhasználásával gyártjuk, a másik pedig azt, hogy a tejcsokoládé fenntarthatóan termesztett kakaóbabból készül, amelyet a Mondelez kakaó fenntarthatósági programja, a Cocoa Life révén szereznek be. Ez szerintem fontos és örvendetes dolog, a vállalatoknak felelősséget kell vállalniuk a bolygónkért.


Lekerekített kockák, új öntőforma - szexi vonalak
Amennyiben kibontod a csomagolást, láthatod, hogy maga a Milka csokoládétábla is friss, új külsőt kapott, a
szögletesről lekerekített formára váltva. Hiába, a tehenek is divatoznakna.A Milka simább tapintású lett, és jobb ízélményt is nyújt. Az öntőforma is kiegészült néhány meglepetéssel: új Milka felirat gravírozással és a termék életében először lila is megjelenik a csokin. Egyetlen dizájnelem maradt változatlan az újra tervezés során, ez pedig az ikonikus Milka lila szín, mely 1901 óta része a márkának. Az új Milka receptúrával készült tejcsokoládé igazán ízletes lett – krémes, több kakaót tartalmaz, kiegyensúlyozottan édes ízvilágú és lágyan olvad.Na, ki kóstolja meg? 

Úgyis olyan randa idő lett, kell az ember lelkének egy kis alpesi gyengédség....meg még egy kicsi.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5917938098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása