Nesze!szer

És megint egy magyar cégre lehetünk büszkék!

2022. szeptember 19.

 

sajtot2_1.jpeg

 

Olyan sokan vannak, akik egy adott területen dolgoznak, szépen, csendben, profin és a híradások nem róluk szólnak, pedig....

Hazánkban számos olyan professzionális és nagy cég van, amelyik szolidan meghúzódik a háttérben, miközben világszínvonalú munkát végez.  Ilyen az EURO ONE Számítástechnikai Zrt is., a Bravogroup Holding informatikai tevékenységekre szakosodott leányvállalata, mely 2021-ben ünnepelte alapításának 30. évfordulóját.
Az EURO ONE egyik fő területe az IT biztonsági rendszerek építése és a menedzselt biztonsági szolgáltatások nyújtása. (Ezen tevékenységében a legfontosabb stratégiai partnere az RSA Netwitness, az RSA pedig az EURO ONE-t a legfontosabb európai partnerei között tartja számon

Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt-ről
Az 1991-ben alapított EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a Bravogroup Holding informatikai tevékenységekre szakosodott leányvállalataként tagja hazánk több mint 650 embert foglalkoztató, 130 Mrd árbevétellel rendelkező magyar tulajdonú infokommunikációs vállalatcsoportjának. Az EURO ONE Számítástechnikai Zrt. a vállalati működés megbízható alapjait szolgáltatja, és az üzleticélok védelmét biztosítja, illetve küldetése a nagyvállalati  működéshez szükséges infrastrukturális alapok (hálózat,biztonság, adatközpont, alkalmazási réteg) megbízható szállítása és üzemeltetése. Több évtizedes tapasztalata mellett 2022-ben már több mint 130 szakembert foglalkoztat és több mint 15 Mrd Forint éves árbevételt tervez erre az évre.

A Netwitness a 2022-es Bravo Expo (a Bravogroup rendezvénye) helyszínén megrendezett sajtótájékoztatón adta át „Év EMEA-North régió partnere” díjat, amely különösen nagy elismerés és megtiszteltetés az EURO One számára. Ennek apropója az is, amelyet exkluzív információként mondták el a sajtónak, hogy a közelmúlt egyik
legnagyobb közös EURO ONE-Netwitness sikere egy, a NATO felkérésére elvégzett nemzetközi project, amelyben a Netwitness megoldásának felhasználásával emelték magasabb szintre a NATO kibervédelmét. Ezt az információt eddig nem oszthatta meg a vállalat a közönséggel, de büszkeségét nem kell tovább titkolnia. 
Az eseményen többek között az EURO ONE képviselője azt is elmondta, itt nem állnak meg."Újabb mérföldkőhöz érkeztünk el, amely nagy lépés az életünkben. A hazai szakmai és technológiai háttérre alapozva megnyitjuk az első külföldi kompetencia központunkat, melyben Netwitness alapokon kínálunk menedzselt biztonsági megoldásokat a régió ügyfeleinek. Ez Németországban lesz és izgatottan várjuk már az indulást - mondta el Lesku Gergely az EURO ONE részéről.

A cég képviselője beszélt arról, hogy a Netwitness szeptember 5-én Európában is bejelentette az iparág legátfogóbb kiberbiztonsági XDR rendszerét, a Netwitness XDR 12-t, amely a világon egyedülálló megoldásokat tartalmaz. Az XDR 12 Platform a piacon jelenleg fellehető rendszerek közül a legszélesebb körben gyűjt információkat a különböző alkalmazások és eszközök napló eseményeiről, a klienseken és szervereken zajló belső folyamatokról, az IoT eszközökről és még a hálózati csomagokból is. Az így felépített egységes adatmodell tartalmát többek között mesterséges intelligencia és gépi tanulás alkalmazásával értékeli ki a rendszer, és ezekből generál riasztásokat a szakemberek részére, hogy a támadásokat valós időben kezelni tudják. A rendszer egyik fő megkülönböztető erőssége, hogy mindenben a védekezést végző szakemberek keze alá dolgozik teljesen integrált képességeivel. Ez tényleg igazán különleges és egyedülálló. Viselkedésmintákat értelmez, és képes ezekre automatikus válasz reakciókat adni. 

"Threat intelligenc" platformja segítségével figyelembe vehetőek a hasonló támadások jegyei, ezáltal az unalmas, felesleges feladatok automatizálhatóak. A frissített NetWitness XDR Platform a leggyorsabban találja meg az ismert és ismeretlen fenyegetéseket, és a legrövidebb észlelési és reagálási időket is produkálja, hogy a biztonsági személyzet meg tudja előzni a támadókat, és át tudja venni a kezdeményezést.
A NetWitness egyébként, az RSA® Group üzletága, mely teljes körű és magas szinten skálázható fenyegetésérzékelési és -reagálási képességeket biztosít a szervezetek számára világszerte. Sok-sok szakemberrel dolgozunk a háttérben azon, hogy a vállalatok számára még biztonságosabbá 
tehessük működésüket - mondta el zárszóként az EURO ONE vezetője.

Én pedig örülök, hogy ilyen érdekes és hasznos témák kommunikációjában is segédkezhetem. Hajrá EURO ONE!

20220913_101314_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5517934734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása