Nesze!szer

Viszlát boldogtalan arcbőr!

2023. március 16.

 

 

viszlat_boldogtalan_arcbor.jpg

 

Itt az ideje annak is, hogy a téli arckrémeinket lecseréljük. Ebben a témában több poszttal is készülök nektek, de most egy (kettő) szuper kis kedvencemet mutatnám be nektek. Mindig kérdezitek, olyat tudok, ami működik,  jó alapanyagokból van és nem is drága? Igen, most ilyet prezentálok, ráadásul egy magyar manufaktúra termékei ezek. 

 

lpsm_katiek.jpg

 

Dévényi Kathy engem már sokszor sminkelt, aztán tavaly mesélte, hogy ő bizony belevágott valami igazán újba: átvett egy kozmetikai márkát. Rögtön hoztam is el tőle mintát, hogy megnézzem, miről van szó, de végtelenül lelkes volt és ez már örvendetes abban a világban, ahol hozzá nem értők adják el sokszor óriás marketinges hablattyal a termékeket. Azóta is lelkesen használom a szérumokat tőle, nagyon megszerettem ezeket, ráadásul nem is olyan régen az RTL-en, Cápák között műsorában is feltűnt az LPSM Skincare és ott is igazán lelkesek voltak a műsor befektetői is. Én az eltelt időben több mindent kipróbáltam a márkától, de most a tavaszi megújuláshoz hoztam tippet nektek: 

 

"Köztudott, hogy a téli hónapok múlásával, az arcbőrünk is várja a tavaszt, a megújulást. Ki van éhezve a tartalmas, minőségi hatóanyagok fogadására, melyek olyan hatással vannak a bőrünkre, mint a napsütés a lelkünkre. Mindenkinek ajánlom alapként, a kozmetikus által végzett kellemes kézi arc-, nyak- , dekoltázs masszázst, amit leginkább engedjünk meg magunknak hetente, de legalább havonta egy alkalommal. Az otthoni ápolást is érdemes szakemberrel átbeszélni és a bőrünknek megfelelő kozmetikumokat beszerezni. 
Az arcbőr letisztítása, a hideg-melegvizes váltó mosakodás felélénkíti a vérkeringést és oxigéndús vérrel tölti meg az ereket, melynek következtében a bőr fénye, színe, textúrája néhány nap alatt megváltozik. Ennek következtében a naponta használt szérumok, krémek  hatóanyagainak felvétele, beépülése is fokozódik." - mondja Dévényi Kathy az LPSM Skincare tulajdonosa.
Engedd meg, hogy most a tavaszra ajánljunk is neked két remek terméket az LPSM Skincare kínálatából
lpsm_30ml_vitashotkre_m_dsc_0827_net_1_1.jpg
LPSM VitaSHOT liposoma szérum és arckrém 
A vitaminokra a bőrünknek is szüksége van pl.  az A-, és E-vitaminokat  szokták "bőrvitaminoknak" is nevezni, hiszen mindkettő jelentős a hámképzésben, annak védelmében, a sejtfal állapotának javításában és anti-oxidáns hatásuk is meghatározó. Az F- vitamin (linolsav, linolénsav) gyorsítja a bőr anyagcsere folyamatait, gyulladáscsökkentő hatása miatt enyhíti az érzékenységre való hajlamot és megelőzi a gyulladt pattanások kialakulását.   A  vadrózsa olaj (Rosa affinis rubiginosa L) például egy igazi varázsló, hiszen magas alfa-linolénsav tartalma miatt bársonyossá, puhává teszi a száraz, korpázóan hámló bőrt is. A sárgabarackmag olaj (Prunus persica) gazdag linolsavakban, ezért gyorsan megnyugtatja és puhán tartja a száraz , feszülő, érzékeny bőrt. A hideg, szeles időjárás az ilyen érzékeny bőröket próbára teszi , ezért a VitaSHOT szérum és arckrém kifejezetten már néhány nap leforgása után jó hatással van az arcbőrünkre. 
Mindkét termék nagyon gyorsan beszívódik. A használatukat úgy ajánlom, hogy minden mást félre is teszel és meglátod, hogyan reagál a bőröd rá. Szerintem szeretni fogod, negyven felett is! 
dsc_0450_lpsm_vitashot_serum_aef_vitamin_net_1_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5018073146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása