Nesze!szer

Még finomabb a kávé a kávéfűszerrel!

2022. szeptember 15.

 

 

spicy_cup.jpg

 

Ígértem, a héten több édes hírt hozok nektek. Hát érkezem is kérem. Kávét valaki? Fűszeres kávét?! Ugyanis a Csillaghegyi Megállóban jártam és csoda gasztronómiai újdonságot találtam, mondom is! 

Szóval. Van egy kedves, régi kollagénőm, aki nagy váltást hajtott végre az életében és most a média helyett fűszerekkel foglalkozik. Családi manufaktúrájuk őrölt paprikától borsig mindennel foglalkozik és most nagy álmuk vált valóra: kávéfűszer-kollekcióval jöttek ki, jöjjön a lényeg, vagyis a fekete leveshez a fűszer!


A kávézást sokan éljük meg egyfajta énidőként, amely messze túlmutat a megfelelő mennyiségű és minőségű koffein bevitelén, a hangsúly a kávézás élményén van, amelynek fokozására számos megoldás létezik, de korántsem mindegyik egészséges. A jelenleg piacon lévő különféle, ízesítők mellett alternatívaként végre itt van az egyedülálló My Spicy Cup, kávéfűszer-kollekció, amely valódi illatokkal, ízekkel élményekkel, érzésekkel fűszerezi meg, teszi még teljesebbé a kávénkat és az életünket.
Véletlenek nincsenek. Dóri és Judit találkozása egy olyan létező piaci igényre adta meg a választ, amely már egy ideje jelen van a kávézók életében, de valós és jó megoldás korábban még nem született rá. Ez az igény a kávézás élményének további fokozása, egészségesen, adalékanyagoktól mentesen, a legmagasabb minőségben. Erre ad megoldást a My Spicy Cup, amelyben Dóri és Judit kávézás iránti szenvedélye, tapasztalata és tudása ölt testet. A kávéfűszer-kollekció minden eleme a kávézás élményét emeli még magasabb szintre, a fűszerek varázslatos világába kalauzolva a fogyasztókat úgy, hogy nem elnyomja, hanem kiegészíti a kávés italok ízét, új perspektívát adva ezzel a kávézóknak és a fogyasztóknak is.
A jelenleg 5 ízből álló kávés- és tejes italokra specializálódott fűszerkeverékek tökéletesen megfelelnek bármilyen egészségtudatos üzleti koncepciónak, és a termékek magukban hordozzák azt a generációkon átívelő szakértelmet, amivel Judit, a Fűszerbár tulajdonosa rendelkezik. A kilenc hónapon át tartó műhelymunka eredményeként született fűszerválaszték tökéletesen illik a professzionális kávézók kínálatába, de ugyanígy alkalmas az otthoni használatra is, azaz a kávézókban megismert élmény otthon is reprodukálható.
Judit izgalmas ízekkel játszó, innovatív My Spicy Cup ízkompozíciói előtt nagy út áll. Nem csak itt, a születése helyén, a Csillaghegyi Megálló kávézóban kívánja meghódítania a vásárlókat, hanem a magyar kávés- és kávézó társadalom számára is szeretné megmutatni, mitől tud többet, miben más. Az egészségtudatos, tartósító- és színezőanyagoktól mentes, a legmagasabb minőségű fűszerekből készítetett keverékek számos italhoz társíthatók, a kávés és tejes italok mellett a smoothiek, turmixok, tejes desszertek, pohárkrémek, édes fogások felé is lehet velük nyitni.
A My Spicy Cup kávéfűszer-kollekció:
 Coffy – klasszikus
 Pink Rose – harmónizáló - elegáns és ellenállhatatlan
 Curcuma Latte – egészségesen frissítő
 Orange-Ginzeng – kicsattanó életerő és energia
 Choco Latte – rafináltan csokoládé

spicy_cup2.jpg

Nesze!szer tipp: így használd a fűszerkeveréket!

Tedd a javasolt mennyiségű fűszerkeveréket a csészébe, és öntsd rá - gépi/kapszulás/filteres/kotyogósban lefőtt - forró kávét. Ízesítsd a kívánt mennyiségű tejjel, növényi itallal, és keverd át fogyasztás előtt. Tejhabbal  (nálam növényi) extrán jó!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1217932029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása