Nesze!szer

Szilva vagy mogyoró? Menő varázslat a bögrébe(n)!

Frei és Aldi kávés kooperáció

2024. május 02.

 

 

frei_kave_aldi_3.jpg

 

Ma, amikor tulajdonképpen egy alattomos hétfőnek látszó csütörtök van, a nap és az időjárás is adja a második avagy harmadik kávé vágyát rendesen. Innen is jutott eszembe, hogy nem is meséltem még nektek! (Bocsi, boccsi!)

A múlt héten új kedvencre tettem szert, vagyis kettőre. Ugyanis hivatalos voltam az ALDI és a Frei kooperációjának bemutatójára. Nem, nem egy házasságkötő terembe hívtak meg, hanem egy kávézóba. Igen, persze, Freibe, ahol ráadásul még nem is jártam. Az azért köztudott, hogy az ízesített kávék piaca feljövőben van, tehát nem azért iszunk csak, hogy felébredjünk reggel, vagy az irodában, miután a hatszázadik mélt válaszoljuk meg... azért is, mert az finom és kész. Magam is így vagyok ezzel, a jó kávé az nálam alap és itthon is csak jót adok magamnak. Az ALDI is észlelte ezt, persze nem engem nézett a konyhában, hanem a vásárlókat. Így született meg a Café Frei és a fent említett német cég együttműködéséből a Barissimo portfólióba egy röpke 12 hónapnyi termékfejlesztés után két újdonság. Az egyik a Nussknacker, amit a sokak által kedvelt mogyorós csoki ihletett, a másikat pedig a téli síelések örök favoritja a szilvalekváros gőzgombóc. 

A Nussknacker csokoládé egy olyan ikonikus ALDI-termék, amely már számtalan hazai és nemzetközi teszten bizonyította, hogy méltó versenytársa a legismertebb csokoládémárkáknak. Magyarországon is nagyon közkedvelt, nem csupán a karácsonyi és húsvéti ünnepek alkalmával, hanem egész évben. Ezért is döntöttünk ihletadóként mellette, amikor egy csokis-mogyorós ízvilágú kávét képzeltünk el. A másik ötletadó a szilvalekvárral töltött gőzgombóc, a délnémet és osztrák konyha hagyományos, kelt tésztából készült gombócféléje, amely a hófödte hegycsúcsok, a forralt bor illatú hütték világát idézi, német gyökerű cégként ezért is esett rá a választásunk” – mondta Pusztai Ádám, az ALDI Magyarország országos beszerzési koordinációs igazgatója a termékbevezetés kapcsán.

 

A BARISSIMO by CAFE FREI kávéi a kávécég Szécsényben működő gyárában készülnek, és országszerte minden ALDI-üzletben kaphatóak. Mindkét őrölt kávé 200 grammos kiszerelésben elérhető, 1099 forintos egységáron. Igen, jól hallottátok vagy olvastátok. Szóval nem a csillagos ég az ára a kávéknak.

Mindkettő nagyon finom. De a szilvás az döbbenetesen egész pontosan. A rendezvényen kicsit furcsállva néztük elsőre, aztán egy szaktársam olyat kért kóstolásra. Na, és onnan nem jöttünk le róla, a szilva lett a nyerő. Ajánlom azoknak is, akik a komolyabb feketéktől heves szívdobogást kapnak, mert ezektől maximum akkor kapsz, ha elfogyott otthon. Akkor viszont nagyon. Én egyébként is ALDI látogató vagyok, kétféle gluténmentes keksz is van, amit csak ott tudok beszerezni, így most ez a Frei kooperáció is toplistás lett. Kóstoljátok meg, növényi tejjel például remek! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6018395163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása