Nesze!szer

Reggeli Nesze

2022. július 25.

 

 

hatalom_jatszma.jpg

 

A világban egy fantasztikus tudati váltás megy most végbe. Az emberek felébrednek, kilépnek a régi mintákból. De mi dolgozik a változás ellen?
Ez a hatalom energiája.
Mert mit csinált az emberiség az elmúlt 2000 évben? Mindig voltak jó próbálkozásai, de valahogy mindig elrontotta, valami mindig félrement. Gondolj csak a vallásokra: milyen klassz, hogy a szeretet és az elfogadás jegyében jött létre például a kereszténység – és mi lett belőle? Inkvizíció stb., nem fogom mind felsorolni. Vagy az államrendszerek, melyek azért alakultak volna ki, hogy szolgáljanak és védjenek minket...
Azt mondod, ilyen az ember? Én azt mondom: nem, nem ilyen.
Ez az egész egy hatalmi játszma. A hatalom arról szól, hogy én nem bízom magamban, a saját bölcsességemben, a teremtő erőmben; ezért szükségem van rá, hogy mástól elvegyek valamit azért, hogy biztonságban érezzem magam. Azt hiszed, hogy ha nagyon sok pénzed, hatalmad, szolgád van, akkor téged nem fog semmilyen baj érni. Be vagy biztosítva, senki nem tud „letaszítani a trónról.
Kiss Balázs Kunó

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1217886131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása