Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. október 31.

 

elengedes_osz.jpg

 

Nagyon sokan, rengeteg energiát tettek önmagukba, abba hogy jól legyenek, hogy a múltjukból előkúszó démonjaikat meg tudják zabolázni, hogy önmaguknak meg tudjanak bocsátani, és hogy nyitottan, szeretettel tudják fogadni az Új Világot.
Elengedték azokat a számukra fontos embereket, helyzeteket, melyek akadályozták őket a szabadságuk kiteljesedésben, vállalva, hogy a veszteséggel farkasszemet kell nézni.
Elengedték a játszmákat, ami a pozícióért megy. Nem akarnak már önmagukon kívül senkit se legyőzni. Nem mondják meg a tutit, hanem élik a valódit.
Ezekről az emberekről most példát lehet venni. Mert ők azok, akik egy lépéssel a többiek előtt járnak. Ők azok akik megtanultak megküzdeni önmagukért, ők azok akik megtanultak elengedésben élni, és ők azok, akik most ezzel együtt is megengedik, hogy a változás megtörténjen, és ha kell, összedőljön minden.
Dömötör Aletta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr618246595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása