Nesze!szer

Skinbooster az esztétikai klinikán?! Újdonság, amit kipróbáltam

2022. május 24.

 

 

 

20220523_131211.jpg

Áldozatos az én munkám, tényleg. Annyit olvastam már az RRS Long Lastingról, különböző csoportokban, nagyon ajánlgatták, hogy magam is kíváncsi lettem rá. Skinbooster - írták róla, a kozmetikumoknál a booster kifejezést néhány éve megtanultam már, mit is jelent. Eddig csak kentem magam boosterekkel, de most azt hallottam, hogy negyven felett ez különösen jó a bőrnek.

Mivel ezt a dolgot már igen sokszor hallottam mindenféle marketing szövegként, utána kellett nézzek. (Igen, van olyan kezelés, amit mindenhol nagy csinnadrattával beharangoztak, de én mindenkit lebeszélek róla, mert smafu - ebből ki lehet következtetni, mire is gondoltam). De vissza az RRS Long Lastingra. A hilauronsavról már annyiszor írtam nektek, hogy álmotokban is felmondjátok, tudom, tudom. Mert ez egy fontos összetevő, ami biztosítja a bőr fiatalos, feszes kinézetét. Ám oly sok dolog mellett ez is csökken az évek előrehaladtával és válik az ember arca fakóvá, élettelenné. Na, pont erre a problémára javasolják az RRS Long Lastingot. (Krémekkel ugye nem bevihető ez az anyag, eleve fontos az is, mekkora hialuronsav van valamiben stb...) 

Térjünk a lényegre, merthogy ennek a kezelésnek az a lényege, hogy az Art'nFace Klinikán dr Krix Móni doktornő egy szupervékony tű segítségével bejuttatja a hialuronsavat oda, ahol az arc szükséget szenved. Ezt ajánlják például azoknak is, akiknek petyhüdt a bőrük, vagy a dohányzás következtében vagy nálam, mint a kialvatlanságnál ugye, jóval fáradtabb az arc, mint amilyennek lennie kéne optimálisan. Napimádóknak is javallt és mimikai ráncok esetén is.

20220523_131157.jpg

 

 

Az arc megtisztítása után dr. Krix Móni doktornő berajzolta az orcámon a különböző szabályok szerint a 7-7 pontot, ahová a szúrást tervezte. Mivel nekem vékony a bőröm, nagyon, azt mondta, csak kis adagot ad be, mert sok lenne számomra a teljes mennyiség. (Hiába, sokak véleményével ellentétben nincs nagy arcom...D) A berajzolás pillanatok alatt lezajlott, nyilván, miután megkaptam a Magdi anyus sapkámat is. Aztán elkezdődtek a szúrások. Az első 2-3 egyáltalán nem volt kellemetlen, a végén volt egy-egy érzékenyebb pont, de fájdalomnak nem nevezném ezt egyáltalán. Csacsogással, mindenféle szakmai kérdésekkel tűzdelve az egész egy maximum 20 percet vett igénybe.

20220523_131856.jpg

(Itt éppen tűszúrás közben fotóztam magamat...D Szóval nem veszélyes a dolog fájdalmilag!)

Velem volt egy barátnőm, aki azt mondta, már most látható az arcomon a változás. Ennek én nagyon örültem, mert most brutálisan keveset alszom és minden külső segítség jól jön. Tudom, hogy ez a kollagénszintézis is serkenti, állok elébe minden jónak. Estére el is felejtettem, hogy történt velem bármi, mert semmi heg vagy pirosodás nem látható az arcomon. Én nagyon örülök, hogy hirtelen ötlettől hajtva, hogy nektek elmeséljem, mi is ez, belevágtam ebbe. Mert egyáltalán nem ad az arcnak bármiféle természetellenes kinézetet, én is én maradtam, sőt! 40 felett ez baromi jó megoldás lehet. És hát annyira nem fájdalmas, hogy egyszer sikerült szelfiznem is közben....D Gyors, határozott és látványos. És nem fakír az ascendensem ám! 

Ps: van egy jó tippem! Ha május végéig bejelentkeztek az RRS Long Lastingra, egy ajándék prémium ZO Skin fényvédőt kaptok ajándékba, ami ilyenkor alapkelléke egy tudatos bőrápolónak! Link ITT

 

20220523_132403_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4817838627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása