Nesze!szer

A hajadnak is jár a prémium vitamin és ápolás

2022. április 22.

 

 

banatos_hush_lany.jpeg

 

 

A Hush&Hush vitaminokat ismered? - én igen, elég jó minőségűek, sőt!  Ám, most valami újról mesélek nektek.A szép és egészséges haj titka a rendszeres és gondos ápolás. A hajtípusnak megfelelően kiválasztott hajápolók és a megfelelő módszerek együtt csodákra képesek. Amit fontos szem előtt tartani, hogy hajunk állapotát nemcsak kívülről szépíthetjük, hanem a megfelelő vitamin- és tápanyagellátással is sokat tehetünk a szép, dús, egészséges hajért.

hush_vitamin_meg.jpeg

 

A Hush & Hush prémium étrend-kiegészítő márka a luxus táplálkozás és az egészséges életmód termékeit hozza el nekünk. A Hush & Hush étrend-kiegészítők töltőanyag-, hozzáadott anyag és szintetikus anyag mentesek Clean Clinical Vitamins ™ vitaminokkal. Az összes készítményük a szervezet természetes védekező rendszerét támogatja és regeneráló erővel bír, hála a tudományosan bizonyítottan hatásos vitaminok gyógynövények és növények egyedi keverékének, melyet minden egyes adagban, minden alkalommal a modern technológia egyesít.

 

A növényi hatóanyagokból készült formulák kimagaslóan hatékonyak. (A növényit azért hangsúlyoznám, mert több vegán barátom is használja ezeket!) Minden összetevő klinikailag bevizsgált, és olyan koncentrációban vannak jelen a termékekben, amelyről tudományosan igazolt, hogy intenzív helyreállító eredményeket biztosítanak.

A Hush&Hush DeeplyRooted System 6 szabadalmazott, növényi összetevője fontos szerepet tölt be, és hozzásegít a dús és egészséges hajhoz:

  • CapixylTM : 3X gyorsabb növekedés
  • RootBioTec HWTM: Gátolja a hajhullást
  • Capisoothe: Megteremti a fejbőr egyensúlyát
  • KeraguardTM : Környezeti védelem
  • Hairgenyl®: Késlelteti a kopaszodást
  • AnaGain: Stimulálja a hajnövekedést

Kúraszerűen kell használni persze a termékeket, 4 darab van a kollekcióban. Hajhullás, töredezettség ellen kiválóak állítólag, én most kezdem el őket. Van egy hajnövesztő étrendkiegészítő, sampon, szérum és kondícionáló. A hajszérumba szerintem szerelmes leszel:

  • Növeli a hajhagymák regenerálódását
  • Revitalizálja a vékony, idősödő hajat
  • Csökkenti a hajhullást
  • Bármely más hajszérumnál több hatóanyagot tartalmaz
  • 78%-kal fokozza a haj növekedését mindössze 3 hónap alatt.
  • 33,3%-kal csökkenti a hajhullást a kihúzásos hajtesztben (ejtsd: fésülködés)

Ami fontos, hogy ezt ne mossad le, engedd, hogy kifejtse csodás hatását. De tudod, vagy hát én már pontosan tudom az elmúlt néhány évem tapasztalata által, ha nagyon durván hullik a hajad, az belső gyulladás okán is lehetséges. Ha az ok pedig pipa, ajánlom ezeket az ápolókat a regenerálódáshoz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9917814077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása