Nesze!szer

Testformálás francia módra: elő a lábakkal!

És újra: viszlát narancsbőr!

2022. március 17.

 

silhouette_2021_3_2.jpg

 

 

alakformalas.png

Végre érkezőben sokunk kedvenc évszaka és lassan előkerülnek a lábaink is a kabátok alól. Most a francia nők szépségének egyik titkáról, a kiváló minőségű PHYT’S Biokozmetikumokról mesélnék nektek, merthogy elég menő kis cuccaik vannak testápolás témában is. A divat és az elegancia egyik legfontosabb európai országában nemcsak az arcbőrükre ügyelnek gondosan a hölgyek, hanem bizony a testükre is. Erről most Kerkow Tímea, a PHYT’S magyarországi vezető kozmetikusa, márka forgalmazója beszél: 

"Franciaországban jártamban feltűnt, hogy a kozmetikák kirakatában szereplő árlisták feltűnően nagy részben testkezeléseket is tartalmaznak. Míg itthon alig találni olyan alakformálást, amit nem csili-vili gépekkel végeznek, ott mi sem természetesebb, mint egy alapos testradír, testpakolás vagy éppen természetes formálás. A kozmetikus ehhez külön kérdőívvel rendelkezik, gyorsan felméri a vendég bőrének állapotát és már ajánlja is a feszesítő vagy épp fogyasztó programot. Ez igazán érthető, hisz mit ér egy szép arc, ha a test pedig elhanyagolt? A természetes hatóanyagok tárháza igen széles és bőséges, ami bevethető a cél érdekében. A PHYT’S-nél használnak koffeint, rózsaborsot, papaját, algaféléket, zöld kávét például a zsírbontásra és méregtelenítésre, a cellulit kisimítására. A kezelések kellemesek, frissítőek és a gépi eljárásokkal szemben mindenkinek* ajánlhatóak és hatásosak is!”

 

A Phyt's itthon is sok terméket forgalmaz, karcsúsítótól a bőrradírig, most kettőt be is mutatok neked. Bármelyiket is választod, tudjad, csak természetes hatóanyagokat tartalmaznak ezek és igen hatásosak. 

 

CHRONO STIMULATEUR - KRONOBIOLÓGIAI HATÁSÚ FESZESÍTŐ KRÉM

Azonnali feszesség és rendkívül selymes bőr! Ahogy karcsúsodni kezdünk, bőrünk felső rétegeinek szüksége van támogatásra, hogy szép feszes és selymes maradjon. A Chrono Simulateur egy kronobiológiai hatású feszesítő krém. Nappal a papaya, este a vörös korall moszat stimulálja és csökkenti a lerakódott zsírokat. Erőteljesen fokozza a bőr feszességét, simaságát, erősíti a Gel Minceur hatását. Könnyű, jól felszívódó textúra, friss papaya illattal. Azoknak ajánljuk, akik feszesíteni szeretnék a bőrüket. Kiemelten jó a felkar, combok, bricsesz laza bőrére. Ideális szülés után a megnyúlt kötőszövet feszesítésére is. A hatásába biztosan beleszeretsz, de már az illata is rabul ejt. Aloe, papaya, vörös korall moszat, csodás bioösszetevők.

 

chronostimulateur.png

 

GEL MINCEUR - ZSÍRÉGETŐ, FOGYASZTÓ BIO GÉL

Ez a villámgyorsan felszívódó gél egy igazi varázsszer! Zsírégető és zsírbontó hatású fogyasztó gél rózsaborssal és 5% természetes koffeinnel. Extra könnyű textúra, chilis kávéra hasonlító illattal. Az 5% természetes koffeintartalma zsírégető hatású, a vele szinergiában lévő rózsabors pedig tovább fokozza a koffein hatását. Az otthoni alakformálás (fogyás) legfontosabb terméke. Bizonyított zsírégető hatás.
Alakformáló hatása cm-ekben mérhető!
-1,2 cm fogyás a combokból 28 nap alatt! (várandósok és szoptatós anyukák ne használják!)
Koffein kivonat, rózsabors, szőlőlevél- és réti legyezőfű tinktúra, aloe vera adja a hatást. Ha valami, hát ő biztosan hasznos termék. Még több info és termék a bio alakformálásról ITT. Szép tavaszt mindenkinek! 

 

gelminceur2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3717782380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása