Nesze!szer

Veganuary: te benne vagy?

2022. január 11.

 

vegan_borapolas.jpg

 

 

Tudtad, hogy az egyik olyan dolog, amivel sokat tehetsz a környezetvédelemért az, ha nem fogyasztasz húst? Igen, ez így igaz, bár elsőre meglepőnek tűnhet. Szerencsére egyre többen állnak át a vegánságra, ami azért nem a legkönnyebb dolog, komoly odafigyelést igényel. Mert kb mindenben van valami állati eredetű, azt kell mondjam. A kozmetikumokban főként, hisz, ha belegondolsz, hogy régen a kakas taréjából nyerték ki az egyik legfontosabb dolgot, a hialuronsavat és bogárka páncéljából pedig csillámos szemhéjfesték készült... akkor messze még a cél. 

Én ezért pártolom, ha egy cég feltűnteti, mely terméke vegán. Amikor engem először kértek erre, hogy válogassam át, az adott márkánál melyik állatkamentes és melyik nem, Steiner Kristóf barátomat hívtam segítségül. Azóta már sokat tanultam és még több márkánál látom ezt a törekvést. A Lush élen jár ebben, mesélek most még többet róla! 

 

 

Arcápolási rutin vegán módra! 

Az elmúlt 10 évben világszerte 445%-kal nőtt a "vegán" kifejezésre adott internetes keresések száma. Minden eddiginél többen váltanak vegán életmódra, de legalábbis gondolkodnak rajta. Az erőszakmentes és vegán alternatívák iránti kereslet folyamatosan nő, ezért nem meglepő, hogy a szépségápolásban is megvetette a lábát ez az irányvonal.

A Lush mindig kiállt a kegyetlenségmentes termékek mellet, és vegán termékek széles kínálatával rendelkezik. Ezeket könnyen beépítheted meglévő szépségápolási rutinodba - talán már most is használod őket! Nézzük, hogyan teheted a reggeli, déli és éjszakai szépségrutinodat vegánná.

Nincs arcoskodás

Hol kezdődik a vegán bőrápolás felé vezető út? Általában az arctisztítónál. Eltávolítjuk a mindennapi élet és a smink - már ha viselünk - maradékát. Csak a tiszta bőr a boldog bőr.

lush-let-the-good-times-roll-testpermets.jpg

 

Ha extra tiszta érzésre vágysz, heti 2-3 hámlasztás segít az álombőr elérésében. A hámlasztás felfedi a friss, életteli bőrréteget és fényt derít az arcodra. Ha gyengéd, de hatásos bőrradírra vágysz, ami ráadásul csodás illatot áraszt, a Let The Good Times Roll a megfelelő választás. A polenta (úristen, de szeretem enni!) és a kukoricaliszt gyengéden radírozza és fényesíti az arcod, a kukoricaolaj pedig lágyítja a bőrt. Mindennek a tetejébe egész nap karamellás popcorn illatát árasztod majd, ráadásul, ha szeretnéd, mindennap használhatod.

Ha krémes állagú arctisztítóra vágysz, az Ultrabland minden igényt kielégít. Ez a 100%-ban természetes, gyengéden tisztító balzsam hatásosan távolítja el a sminket és a szennyeződéseket, anélkül, hogy felborítaná arcbőröd egyensúlyát. Csupán hat összetevőből áll, de mindegyik fontos szerepet játszik abban, hogy gondoskodjon a bőrödről: a bio jojobaolaj például könnyedén hidratál, a bio agavénektár természetes nedvesítőként működik, a kandelillaviasz pedig eltávolítja a piszkot és a sminket.

Maszkabál

Ha a kényeztető rutinodban nem szerepel arcpakolás, beszélhetünk egyáltalán kényeztető rutinról? A friss arcpakolásokkal csodás napot szerezhetsz a bőrödnek. Arctisztítás után a leghatásosabb.

A bőröd tonizálásához és kiegyensúlyozásához, próbáld ki a Don’t Look At Me-t. Az ebben a friss arcpakolásban lévő őrölt fehér rizs gazdag textúrát ad és remekül hámlaszt, ráadásul csurig van frissítő grapefrútolajjal és ragyogást adó citromlével, amitől sima és sugárzó lesz a bőröd.

cup_o_coffee_face_and_body_mask_2020-thumbnail-255x255.png

 

Ha a bőrödnek gyors ébresztésre van szüksége, a Cup O' Coffee azonnal életre kelti. A kávéforrázat serkenti és javítja a vérkeringést, frissen tartja az arcbőröd, és felkészít a hétköznapok kihívásaira.

Valami újat szeretnél? Friss arcpakolásaink közül napestig válogathatsz. Vidd fel a választott pakolást és hagyd, hogy elvarázsoljon. Egy kád forró vízben ülve még jobb!

Tonizálj...

Ha igazi tisztaságra vágysz, szükséged lesz egy tonikra is. A tonizálás segít eltávolítani az arctisztító vagy a friss arcpakolás utolsó nyomait is, összehúzza a pórusokat és rugalmasabbá teszi a bőröd.

A folyékony tonikot vattakorongra vagy egyenesen az arcodra spriccelve, majd a bőrbe masszírozva alkalmazhatod. Tonikjaink tele vannak frissítő, bőrbarát összetevőkkel, hogy a hosszú, forró munkanapokon is friss maradhass. Ha különlegesebb élményre vágysz, próbálj ki egy toniktablettát. A Lush minden tonikja vegán. Válaszd ki a bőrödnek legmegfelelőbb tonikot itt.

Harmatos hidratálás

Ha az arctisztítás, a radírizás és a tonizálás is megvolt, egy vegán hidratáló tökéletes választás a szépségrutin megkoronázására és bőröd szomjának csilapítására. Pompásan lágy vagy pehelysúlyú hidratáló? Nálunk mindent megtalálsz.

A Celestial egy gyengéd krém galamborchidea-kivonattal és bőrkiegyenlítő vaníliával, mely hűsíti és lágyítja az érzékeny bőrt. A könnyű mandulaolaj és mandulatej hidratál és nyom nélkül felszívódik.

Ha intenzívebb hidratálásra van szükséged, a Skin Drink használatával nyugtathatod meg szomjazó bőröd. A megnyugtató rózsa-abszolút és a hűsíti aloe vera gél kiegyenlítő és nyugtató hatású, az avokádó- és kakaóvaj pedig egész napos hidratálást biztosít.

Teljes puhaságra vágysz? A Dream Cream hűsítő zabtejes és levendulaolajas keveréke minden problémát megold. Ez a könnyű, kondicionáló készítmény rugalmas és jól hidratált bőrt garantál.

Hiányzik egy masszázs? Szerencséd van! Ha fürdés után sem akarod abbahagyni a kényeztetést, a Therapy¿ a tökéletes választás. Teljesen természetes és pucér, tele egészséges finomságokkal. A fair trade bio kakaóvaj és bio sheavaj elolvad a bőrödön, selymesen puha érzést hagyva maga után.

Egyél, aludj, fürödj, kezdd újra...

Az igazi kényeztetés nem csak az arcodról szól. A tested legalább ugyanannyira fontos! Ahogy a friss arcpakolás dolgozni kezd, morzsolj a kádba egy habfürdőt vagy dobj a vízbe egy fürdőbombát, dőlj hátra és merülj el az álmaidban. Fedezd fel a Lush vegán fürdő- és zuhanycsodáit, én mondjuk egész konkrétan a rabjuk vagyok, mert hihetetlen kreatívak és finom illatúak. Szerintem a fürdés magasabb szintje ez.  Figyeld a "Vegánok is használhatják" címkét vagy a Vegan Society logóját. Mire vársz még? Ja, testápolót és sampont is találsz ám vegánt. Én mindig azt gondolom, sok apró kis döntés nagyban is meghozza az eredményt. Ki tér át a vegán termékekre? 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4316809762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása