Nesze!szer

Csökkentsük a fürdőszobában is a műanyagot!

2024. szeptember 04.

 

ujratoltheto_termekek.jpg

 

Nem is tudjuk, mennyi műanyag van körülöttünk a mindennapokban. És mi tagadás, ezáltal bennünk is. Ezért is fontos, hogy csökkentsük a mennyiségét magunk körül. Vannak cégek, akik úttörők ebben és újratölthető termékekkel látnak el bennünket. Nyilván  ennek függvénye az is, hogy magát a márkát szeresse az ember és szívesen vásárolja másodszor vagy harmadszor kedvelt samponját, tusfürdőjét. Én az Yves Rocher természetes vonalának feltétlen híve vagyok, így fel is figyeltem arra, hogy mit tesznek a nemes és fontos ügy érdekében. 

 

szilard_termekek.jpg

 

A szilárd samponjaikat eleve úgy fejlesztették ki hogy  eleget tegyenek  környezetvédelmi kötelezettségvállalásainknak és olyan kozmetikai termékeket kináljanak, amelyek csökkentik a környezetre gyakorolt negatív hatásokat. Legyen szó samponról, balzsamról, sminklemosóról, dezodorról vagy arcradírról - műanyagra nincs szükség. A radírjuk kifejezetten a kedvencem, a körömvirágosat ha nem nézted meg eddig, akkor nagyon ajánlom, az egy csoda! A tusfürdők is utántölthetősek már  új, gazdaságos, 600 ml-es formulában érkeznek a Bain de Nature. Négyszer kevesebb műanyagot tartalmaznak, mint a 400 ml-es palackok, 90%-ban újrahasznosított tengerparti műanyagból készülnek és csomagolásuk teljes egészében újrahasznosítható. Ezek a termékek tökéletes párost alkotnak az újratölthető palackkal, amely ugyancsak újrahasznosított műanyagból készül és az öko utántöltő segítségével legalább ötször újratölthető. A pumpás fejnek köszönhetően a termékből pont annyi tusfürdő adagolható, amennyi éppen elég, így egy csepp sem veszik kárba. A tengeri nekem szerelem, de akit a kókusz hoz lázba reggelenként, az is kedvelni fogja. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr10018476665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása