Nesze!szer

Botrányosan jó arcbőr ébresztő akár fél perc alatt!

2022. január 03.

 

 

 

img_6910_1.JPG

 

 

Télen elég gyakran téli álmát alussza a bőröm. Tényleg. Reggel sokszor érzem azt, vagy látom a tükörben, bizony, az én arcom még alszik. Olyan kis fakó, élettelen... persze, tudom, hogy ilyenkor a természetben is a téli álom ideje van, nem is érdemes semmi nagy fogadalmat tenni, mert fagyos talajba nem ültetünk. Viszont én nem szeretem, ha valami fontosabb jelenésem van, vagy csak nem tetszik a reggeli látvány és ebbe belenyugszom. 
Évek óta társam a Nu Skin kütyüi ebben, nekem ez az aduászom új életre keltés idején. Sokan azt gondolják, akkor lesz élettel telibb egy arc, ha jól bekenik mindenféle krémekkel. Papolom már jó ideje, hogy a megfelelő tisztításnál fontosabb ebben a témában nincsen, mert jóval élettel telibb minden egy megfelelően felébresztett bőrön. Az ageLOC LumiSpa nagy kedvencem, mert pillanatok alatt művel csodát és totálisan jól beilleszthető a reggeli rutinomba is, ami a rohanás szóval jellemezhető leginkább. 
Nem kell bonyolult dolgokat csinálnom, csak az érzékeny arcbőrömre való arctisztítót felrakni a gépecskére és már megy is a tisztítás, az elhalt hámsejtek eltávolítása és a sejtek regenerációs építő folyamatának serkentése. A fürdőszobában is tudom használni, útközben, az egyik szoba és a másik között is akkor is, amikor zuhanyzom. A vízállósága nagy szerelmem. Tudom, ezeket ideális esetben szépen, belassulva, hétvégi lassuláshoz kéne alkalmazni, amikor halkan szól a zene, madarak csicseregnek az ablak előtt és minden csodaszép. Ezért is mutatom meg nektek a képen, hogyan lenne ideális használni. Ehhez képest nálunk egy percenként szól az Anyaaaaaaaa! reggel 7-től, így én ehhez alkalmazkodom a bőrápolásban is. 


Sokkal, de sokkal élettel telibb, egészen egyszerűen más színű lesz a bőröm, ha bevetem ezt a kis cukiságot. Jó, hogy a kezemben tudom tartani, a másikkal simán pakolom a péksütit a gyerek uzsis dobozába és zsonglőrködöm, ahogy egy anya szokott. Amit még imádok benne, a cserélhető fej. Ugyanis nekem a szemem környéke nagyon érzékeny. Ha előző nap tüsszentettem egyet, már látszik a szemem alatt.. ha pedig nagyobb huzatban álltam, akkor bizony erős szatyrosodás tapasztalható.  A szilikonfejet kell csak átpattintanom és fél perc használat elég ahhoz, hogy emeltebb, feszesebb, finomabb textúrájú legyen a bőröm, jóval kevesebb karikával. Figyelek mindig arra, ne húzzam túl az időt, hisz komoly tapasztalatok és kísérletezés után ajánlják a Nu Skinnél a fél percet. A szemkörnyékápolóból pedig egy icike-picike is elég, óvatosan kell bánni vele, nagyon finom összetevőkből áll. Hiába, a Nu Skinék azért tudnak, elég régóta követem arcommal a munkásságukat...

Szóval én imádom, hogy az arctisztítás és szemkörnyékápolás is megoldható egy készülékkel és egy kicsi cserével csak, ugyanaz az alap. Nyilván, akinek ideje és élethelyzete engedi, annak simán javaslom a napi kétszeri használatot, de azt kell mondanom a random alkalmazás is jósággal bír rendesen, élénkebb, fiatalosabb tekintetet ad és nem a fáradt néni néz vissza a tükörből...(bocsi, magamra gondoltam)....D
Az Nu Skin ageLOC Lumi Spa azért nagy kedvencem, mert munkámból kifolyólag sok-sok esetleges konkurrens terméket próbáltam már. És azt kell mondjam, sokszor túl durvák. Egy kozmetikus barátnőm szerint például nagyon sok munkáját teszik tönkre olyan masinákkal otthon, amelyek nem kellően gyengédek a bőrhöz. Számomra ez a Lumi Spa teljes mértékben megfelelő, mert eleve érzékeny a bőröm és ez "csak" tisztít, felfényesít, élénkít és ragyogtat, semmi káros hatással nem jár, csak jósággal, de azzal rendesen. Utazáshoz is viszem magammal, mert sokszor, ha a  barátnőkkel éjjel fekszünk le, az én arcom még aludna reggel tovább. Így már az ország számos helyén járt velem ez a kis kétfázisú testőröm vagy inkább arcőröm. A Cleanserből az egyik kedvenc összetevőm a zab a kínai selyemdió mellett, mert a zab eleve egy végtelenül jó kincs, kívülről és belülről is. De már a sokadik arctisztítót használom el, talán a harmadiknál tartok, mert sokáig bírja én pedig ezt a kicsit zselés állagot imádom.  Az age LOC LumiSpa Accent a szemkörnyékre való fej neve, ezt szoktam cserélni a kezelőfejen. Ehhez ugye említettem, hogy a szemkörnyékápolót használok hozzá, IdealEyes a neve, remek összetevőkkel, szabadalmaztatott öregedésgátlókkal dolgozik, peptidekkel, a C-vitamin stabil formulájával és egy csodás plankton kivonattal. 

Számomra alap lett ez a készülék most már, igen megszerettem, a tudatos bőrápolásom része. Könnyen kezelhető, remek hatóanyagok vannak hozzá, gondolok a lemosóra és a szemkörnyékápolóra és szó szerint pillanatok alatt varázsol szebb bőrt. Most néztem meg a Harry Potter visszatérős részét, hát azt kell mondjam, tényleg kicsit olyan varázslatos ez is, mint Harryék trükkjei. Fény nem villan a varázspálcából, de varázslat az egészen bizonyosan történik. Ha abba belegondolsz, hogy fél perc elég ezzel a szemkörnyékednek és sokkal kevéssé lesz puffadt és karikás, akkor már megérte, azt gondolom.
Tökéletes frekvenciára áll az ember a bőrápolás területén!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3716802348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása