Nesze!szer

30 felett kötelező (vagy erősen ajánlott)!

2021. november 24.

 

20211123_101125_1.jpg

 

 

Ez is egy olyan téma, amiről írtam már nektek. De akkor még finomkodva. Most már nem fogom ezt tenni, mert kicsit fel akarom nyitni a szemeket, vége itt a szépítgetéseknek.... vagyis pont a szépítgetésről akarok beszélni. Ugyanis annyi mindenféle átverés van a piacon... hogy hű... ezért én most egy olyan kollagént fogok ajánlani nektek, ami nekem bevált és kimagaslóan jó összetételében és hatásában is.


Sokszor, sok helyen mondtam már el, hogy bizonyos kor után, vagy fáradtsági szint után (ebben most nagyon élen járok) nem elég, ha kívülről jó minőségű és megfelelő hatóanyagú krémeket használsz vagy használunk. Nincs mese, belülről kell újraépíteni a bőrt. Azt pedig csak úgy tudjuk megtenni, ha fogyasztasz kollagént. Tudom, hogy ezer és egy van a polcokon, üzletekben, de elmondom, mire figyelj.
20211123_101138_4.jpg
 A kollagéned legyen olyan készítmény, ami elasztint és hialuronsavat is tartalmaz. Ez a három összetevő egymást segíti és ezáltal tudja feszesebbé, rugalmasabbá tenni a bőrödet, újra. Mert eleve évente 1 százalékkal kezd kevesebb lenni a kollagén a bőrünkben. Riadóztatnunk kell magunkat, és ezt magamnak is mondom, mert a fiatalos külső megtartása már azzal kezdődik, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe. És ugye, kocsonyából nem tudunk annyit fogyasztani, hogy elégséges legyen.... bár mondjuk most télen könnyebb, de azért este nem küldenék be egy fél tányérral, ha nem baj. A kollagén ugye a kolla szóból ered, ami kötőanyagot jelent - amire igen nagy szüksége van a bőrünknek. 
És ami nagyon, de nagyon fontos még! Kollagént csak úgy fogyasszál, ha mellé C-vitamin és Cink is jut a szervezetedbe. Ezért fogyasztom én a Collagen Cocktail kollagénjét, most éppen a barackosat, mert ebben mindez benne van, egyszerre - ezt pedig sehol máshol nem találod meg.

A barack ízű COLLAGEN COCKTAIL egy komplex szépségápolási étrend- kiegészítő 9600 mg hidrolizált kollagénnel. Az optimális eredmény érdekében a készítményt hialuronsavval, elasztinnal, A- és C- vitaminnal, Biotinnal és Cinkkel dúsították:

  • Javíthatja a bőr megjelenését
  • Erősítheti a hajat és a körmöket - és tudom, most ez sokatoknál fontos, mert sok hajhullás van a betegség következtében mostanában
  • Feszesítheti a kötőszövetet - ez nekem nagyon kell, mert nem állok túl jól és csak lesz jövő nyáron is bikini szezon
  • 1 db Collagen Cocktail Komplex 16 napra elegendő, ha az ajánlott napi adagot fogyasztod, mely 30ml, mely felezhető, így egy üveg egy hónapra lesz elegendő – azonban 15ml fogyasztása esetén 4800 mg kollagént fog tartalmazni az adag. A látható és érezhető eredmények érdekében 3 hónapos kúrát javasolnak. Így használd: a koktélt lehetőleg este, lefekvés előtt fogyaszd el. 
  • Az ízületekre is hat, nekem a csípőm igen sokat köszönhet a Collagen Cocktail komplexnek, mert nem fáj minden egyes lépés!
Ami fontos, hogy mindig hűtőben tartsad. Igyál, aztán tedd vissza. Ez most tényleg lényeges, mert fűtési szezonban vagyunk bőven és nehogy gond legyen. 
Én most a gyümölcsösről áttértem a barackosra, fő a változatosság jeligére, de dönts a szájízed szerint. Szeretem a barackos édességét, könnyen csúszik, de tudom, van, aki teába vagy más folyadékba teszi. (Én leküldöm ezt a szépítő felest - és imádom!)
Még a gyerekem is megkóstolta, szóval elég finom.  
Figyelj mindig arra te is, hogy legyen magas a kollagéntartalma annak, amit iszol és legyen minél kisebb a molekula, ami benne van, mert csak így tud beépülni. Ez pedig működik, a saját bőrömön tapasztaltam vagy tapasztalok. Már nem is tudom, milyen lenne, ha nem innék kollagént, de azt hiszem, nem is szeretném megtudni. Köszi Collagen Cocktail komplex, hogy nemcsak az életembe, de a bőrszerkezetembe is beépültél és fiatalosabb kinézetet ad.
 Egyébként, ha valakinek karácsonyra tényleg hasznosat szeretnél ajándékozni és már 30 felett van, a Collagen Cocktail jó választás. Az biztos, hogy látható hatása lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5016762888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása