Nesze!szer

Smoothie vagy fagyi: Nutridrink mixer a barátom!

2021. augusztus 03.

 

 

sencor_2.jpg

 

Imádom a zöldségeket-gyümölcsöket. De nem minden formában, sőt. A főzelékekkel leginkább a világból lehet kikergetni, hisz iskolásként egy életre megutáltatták velem, amikor a csirízben úsztak a kis valamik. Szerencsére felnőttként tudom, hogy az egészség és a vitaminok a nyers finomságokban vannak leginkább és a csemetém is nagy fogyasztója mindennek eredeti verzióban. A variációk száma nálunk végtelen, mert készítünk smoothie-t, fagyit, kásákat, püréket és ezer más dolgot. Állandóan tálkákban fagyasztunk, alkotunk. Ez kicsit azért is van, mert néhány éve egy betegség miatt megtanultam, hogy az embernek a kis bélését kell visszaállítani, hogy akár egy gyulladás, akár egy pajzsmirigy újra rendbe jöhessen. Azóta persze már én is "meggyógyítottam" a módszer átadásával néhány barátomat, de megy is itthon nagy üzemben a zöldségezés-gyümölcsözés.

20210801_111037.jpg

 

A nyáron szintet léptünk, a kis botmixer után bekerült a konyhába a Sencor nutrimixer is. Sokáig nézegettem, mit és hogyan kéne vásárolni, de emellett döntöttem. Nem mondom, hogy az nem volt érv, hogy piros is van, imádjuk a színeket. Azóta viszont a gépecskét beüzemeltük és hát pengén hasít is. Mesélek róla, hátha neked is hasznos lehet, mert csak ajánlani tudom.

Egy: teljesen könnyen összeszerelhető. Be kell pattintani rajta egy kis izét és szinte már megy is. De persze óvatosan, mert a kései azért élesek. Fejjel lefelé teszed bele a gyümölcsöt-zöldséget a mixerbe és úgy rakod a helyére. Gyakorlatilag húsz-harminc másodperc elég sokszor ahhoz, hogy valami kész legyen, akár fagyott állapotban is dolgozik a gyümölcsökkel. Ezt én használom is, mert sokszor csak kikapom a mélyhűtőből a smoothie alapanyagot és már gyártom a finomságot. Minden ház más és más, mi rizstejet használunk leginkább mindenhez, ha valamit finomhangolni kell, vagy innivalósabbra vesszük a figurát. Fagyikat is varázsolunk, mert a Sencor ezt is tudja. A lányom már egy csomó youtube videót nézett meg, milyen kombók a legjobbak. A lényeg egyébként: a gép könnyen használható. Egyszerű elmosni. Több variációban tudod keverni. A kések pedig elég pengék! A csoda piros Sencor praktikus, mert 2 edény is van hozzá és egy csőrös tető is, ha elvinnéd magaddal a zöld italodat a strandoláshoz vagy munkához.

Tudja, amit elvárunk tőle és annyira, hogy kicsit rá is kattan az ember, csak zöldség és gyümölcs legyen elég itthon... ja, mondtam már, hogy elalvás előtt a gyerekkel a Szedd magad mozgalomról beszéltünk?! Hát ennyire jött csak be a Sencor, hogy állandóan gyártunk.. ha hozzánk jössz, ne csodálkozz, ha smoothieval kínálunk meg, ...D

A Sencor Nutridrink mixerről még több infót találsz ITT. Gyömölcsöző nyarat! 

 

20210802_094944.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2116646522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása