Nesze!szer

Vitaminban gazdag és cukormentes nyár

2024. június 26.

 

 

microdrink_summer_collection_002.jpg

 


A cukros vagy nem cukros, mi is van abban a dologban téma nálunk mindig porondon van nyáron. Mert ugye szomjasak vagyunk, de nem szeretném, ha mindig valami egészségtelen akármit innánk. A legfrissítőbb gyümölcsökből készültek a Waterdrop nyári italkockái, amelyekkel pillanatok alatt üdítőt varázsolhatunk a kulacsunkba. A kizárólag természetes összetevőket és értékes B- és C-vitaminokat tartalmazó, alacsony kalóriatartalmú limonádékkal gondtalanul élvezheted a nyarat, miközben a környezet is kíméled.
A citrom, a narancs, a grépfrút jól ismertek üdítő hatásukról, amelyet ízüknek, illatuknak és a szervezet számára energizáló összetevőiknek köszönhetnek. A savas íz stimulálja a nyáltermelést, amely megszünteti a száj szárazságát és ez szuper ugye. A citrusfélék kellemes illatanyagai az agyunkra hatva csökkentik a stresszt, fokozzák az éberséget és javítják a hangulatot, én illóolajból is citrusosat szagolgatok ilyenkor. Egyébként gyümölcsök C-vitamin- és antioxidáns-tartalma javítja az emésztést és növeli a test energiaszintjét.
A waterdrop® ORANGE, LEMON és GRAPEFRUIT Microdrinkek megtartják a gyümölcsök természetes ízét, hozzáadott cukor, mesterséges ízfokozók és tartósítószerek nélkül készültek, és gyártás során 98%-kal kevesebb szén-dioxid- és műanyag-kibocsátással rendelkeznek az egyszer használatos félliteres műanyag palackokhoz képest. Az ízvariációk között a Microdrink rajongók is találnak újdonságot, a narancs ugyanis most első alkalommal jelenik meg a kínálatban.
 Amennyiben a teraszt is díszítenéd, az otthonod nyári hangulatáról a Waterdrop stílusos bordázott üvegkancsókészlettel gondoskodik, amelyet meglepően nagy, 500 ml-es űrtartalmú poharakkal egészíthetsz ki a
naplemente gyönyörű narancssárga, citromsárga és rózsaszín színeiben.Egészségünkre! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5918434929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása