Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2021. március 06.

 

 

pal_feri_kislany_kapcsolat.jpg

Mondjuk, te egy olyan nő vagy, akit az apukája kislányként elhanyagolt. Akkor keresel egy férfit, aki erős, aki megvéd, aki mellett biztonságban vagy – és felhőtlenül jól érzed magad. Most éppen hároméves vagy. A nehézség abból fakad, hogy harmincéves testben. Vagyis szükségszerűen csalódni fogsz, mert amit egy hároméves kislány nem kapott meg az apukájától, azt egy harmincéves nő nem kaphatja meg a partnerétől. Nem azért, mert esetleg tényleg nem szeret, hanem mert ő nem az apád, te pedig nem vagy a hároméves lánya.

Pál Feri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3216438388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2021.03.07. 07:39:03

Nem. Ez azért van, mert a férfiaktól csak elvárásokat (érzelmi jutalom nélkül) és vele, utána járó házimunkát lehet kapni. És csodálkozik mindenki az olyan nőkön, akik csak a pénzre forognak (szerintem pedig ez az igazi 3 éves állapota, ami a környezetet személytelen kényelmi eszköznek tekinti minden esetben és az ellenkezőjéről meggyőzhetetlenül és a másokhoz való hozzáállásukat javíthatatlanul), de hozzáteszem, őket is utálom, mint a szart. Megszületett az általános mizantrópia, ahol a kivétel személyek kedvelése is csak illuzórikus állapot, mert nem kell sok időt tölteni valakivel, hogy kiderüljön milyen felesleges volt a szimpátia.
süti beállítások módosítása