Nesze!szer

Plasztikai sebészetről bizalmasan: új lehetőség!

2021. február 21.

 

plasztik_surgery3.jpg

 

Egy barátnőm nem is olyan régen megkérdezett, ismerem-e x y orvost. Plasztikai sebész az illető, a barinőm pedig a hasát szeretné plasztikáztatni, nagyon nem szereti a tükörben magát, kinyúlt mindene 2 óriás baba szülése után. A doktorról nem volt ismeretem, de kutatgatni kezdtem a neten. Így találtam rá egy új oldalra, ahol olyan információk vannak orvosokról, klinikákról, eljárásokról - amelyek nem fizetettek, nem reklámok és őszinték. Csodálkoztam is, hogy van már ilyen itthon is, máshol láttam már ilyesmit, de kis hazánkban még nem. Azóta a zárt csoportjukba is bekerültem, ami számomra egy igazi lelki löket volt. Nyilván a barátnőmnek is szóltam, hogy gyere gyorsan, mert ez itt jó és érdemes. Az tetszik a sebeszem.hu-ban, hogy ítélkezésmentesen fordul azok felé, akik információt, tanácsot kérnek egy-egy esztétikai beavatkozásról, vagy azt szeretnék megtudni, ki, melyik orvost preferálta, hogyan gyógyult egy műtét után például. Nagyon tetszik ez a közeg. Én nem gondolkodom most semmiféle beavatkozásban, de vannak eljárások, amelyeknek a hatásossága érdekel, hisz 40 felett azért lenne mit renoválni rajtam. 

„Majdnem elsírtam magam olyan gyönyörű orrot varázsolt nekem a doktornő ami csak még szebb lesz!” - írta az egyik sebeszem.hu felhasználó, miután az oldalon olvasott információk alapján választott orvost. Azt hiszem, jól döntött, jól választott doktort magának, köszönhetően az oldalnak. 
A plasztikai beavatkozások 90%-a egyébként nem olyan látványos változásokról szól, amiról a bulvárlapok szívesen írnak. Hétköznapi emberek hétköznapi problémáit orvosolják. Ki írna arról, hogy 6 év szoptatás után visszakapta kebleit egy édesanya, amire ő nagyon vágyott? Vagy arról, hogy idén 300 nőnek nem nehezedik el már fáradtan szemhéja, s nem zavarja látását a megereszkedett bőr? Nem fura szalagcím ez, mert aki ezt átéli, annak megváltoztathatja az életminőségét is. „Gyermekkoromban magamnak tett ígéretemet váltottam be” - írja egyik férfi naplóírónk, akinek a gyermekkorát végig kísérő csúfolódások felnőtt korára komoly gátlásokat okoztak. Mert igen, férfiak is vállalkoznak beavatkozásokra és vágynak változni.

Az oldalon ma már több mint 20 000 látogató van, így szinte nincs olyan terület, ahol ne lenne tapasztalata valakinek. Naplót is vezethet bárki, anonim.  Szóval, akit érdekel a téma, kattintson IDE!

 

sebeszem-hu_meme10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr216432274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása