Nesze!szer

Komoly újdonság itthon: hialuronsavas szépülés otthon!

2022. november 22.

 

fillerina_sajat1.jpg

 

A kozmetikai piacon hol erre, hol arra a növényre esküszik egy-egy cég, mi pedig meghallgatjuk, miért is ez az új tutiság. De egy biztos, abban már teljes mértékben egyet tudunk érteni, mintegy konszenzusként: a hialuron mindennek az alfája és omegája. És most ebből a témakörből hoztam nektek, tudatos bőrápolóknak egy elképesztően jó újdonságot, ami szinte veri az esztétikai specialisták munkáját: csak otthoni használatra találták ki! Tehát nem kell azon merengeni, hová és kihez menjél, mert magaddal randizol a fürdőszobában és szépülsz!

 

Az elmúlt években sokat fejlődött a szépségipar ˗ egyre több olyan eljárást dolgoznak ki, amelyek segíthetik a természetes bőrmegújulást, és olyan eredményt biztosítanak, mintha az esztétikai klinikán jártunk volna. A svájci központú Labo Suisse ennek egyik éllovasa, és szabadalmaztatott eljárással készült dermokozmetikai márkáival már közel 50 ország piacán van jelen - és most már hozzánk is megérkezett. Juhu!

 

Vigyázat, ez tényleg elképesztő újdonság! 
A svájci központú Labo Suisse többéves kutatómunka és kísérletezés eredményeként fejlesztette ki és szabadalmaztatta a Transzdermális Technológiai eljárást, amelynek köszönhetően lehetővé vált a hialuronsav molekuláinak csökkentése. Sokszor meséltem már nektek a mól tömegről, de ez most olyan, ami által a bőr mély rétegébe is eljut.  Ez a technológia egyedülálló a dermokozmetikai piacon. Tulajdonképpen ezáltal forradalmasították a kozmetikai eljárások piacát, mert otthon is szépíthetjük a bőrünket, belülről.


Egyedülálló csúcstechnológia a bőrápolásban
A Fillerina ˗ amely a Labo Suisse egyik első terméke a hazai piacon ˗ kezelések hatását a 12 különböző hialuronsav, a 3 féle kollagén és a 2 különböző elasztin egyedi, szabadalmaztatott összetételének köszönhetjük. Mind a 3 hatóanyagnak más a szerepe a bőrápolásban, erről ugye már elég sokszor írtam nektek, azonban szinergiájuk kiemelkedő. Míg a 12 különböző molekulatömegű hialuronsav a megereszkedett bőr feltöltéséért felelős, addig a kollagén visszaadja a bőr rugalmasságát, segíti a sejtközi tér felépítését, és az elasztin újra feszessé teszi azt.
(Természetesn Svájcban figyelembe vették, hogy a bőr állapota korosztályonként és arcterületenként is eltérhet, ezért többféle hatáserősség, célzott arcterületi kezelés és alkalmazási mód áll rendelkezésre, amelyekből mindenki összeállíthatja a saját maga számára legideálisabb kombinációt.)

fillerina_sajat2.jpg


A Fillerina 3 különböző koncentrációban kapható, amelyekből a bőr és a ráncok állapotának megfelelően választhatunk, de mindenképpen olvasd át a dolgokat pontosan, ezt ajánlom. Maga a kezelés mindössze 14 napos, amelyet a legnagyobb hatékonyság érdekében érdemes 6 havonta megismételni. A megfelelő alkalmazási javaslat betartásával a bőrön megjelenő ráncok, egyenetlenségek, azok típusától függően akár 15–45 százalékkal is csökkenhetnek, de egy biztos: látványos lesz a változás.

 Gyakorlatilag olyan az egész, mintha a saját esztétikai arcszobrászod lennél. Érhető a használata és bitang jó eredményt ad, most tanulmányoztam valakin ezt. Szóval, aki nem szeretne még dokihoz járni arcfeltöltés ügyében, próbálja ki a Fillerinát, szerintem nagyon nem fogja megbánni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1717984002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása