Nesze!szer

Légy türelmes... és most ez a legnehezebb...

2021. február 14.

 

 

 

birjatok_meg.jpg

Tudom, tudom...már eleged van, megőrülsz, nem bírod tovább... de hidd el, minden érted van. Most itt egy kis lelki muníció, hogy tudd, nem véletlen az, ami veled, velünk történik: 2023-ig azért sok víz lefolyik még a Dunán, hidd el. Változunk. 

"Meg kell tanulnod a jelenben élni és az élet áramlatával haladni az utadon, mert csak így tudod megfelelően integrálni, azon ötödik dimenziós energiákat, amelyek átformálják létedet.

Most a világ és te is hatalmas változáson mész keresztül, időbe telik, amíg átalakulsz és hozzáigazodsz, azon monumentális változásokhoz, amelyek a jelenben történnek. Légy türelmes magadhoz és öleld át mindazon árnyék aspektusaidat, amelyek a felszínre emelkednek. Amíg nem integrálod vissza őket az egységbe, mindig különálló részként fognak megnyilvánulni és visszahúznak a felemelkedés ösvényéről, egy árnyékos és sötét valóságba."

részlet: Angyalforras.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9916427514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása