Nesze!szer

Az erő velünk van: Star Wars vitaminok!

2020. november 09.

 

 

20201109_103615.jpg

 Vitamin. Azt hiszem, ez most azért elég aktuális fogalom az életünkben. Most is sokan kérdezik tőlem anyukák, milyen vitamint adjanak a gyereknek, melyik a jó vitamin. Nem vagyok szakértője a témának, én csak szülő vagyok. De egy fontos tanácsom van: azt a vitamint add, amelyiket hajlandó bevenni a gyerek - ezt mondatja velem az elmúlt évek tapasztalata. Ugyanis olykor már én voltam az őrjItő anyuka a gyógyszertárban, aki csak kóstolót kért a kis gumi izéből, hogy hazavigye a gyereknek, annyi felesleges vitamin állt a hűtő tetején, a gyermek pedig nem volt hajlandó megenni... vagy mondjuk megvettem egy hatvanas dobozt és abból csak egyetlen árnyalatú vitamint evett meg, a narancssárgát. 

20201107_110457_2.jpg

 

Egy messzi messzi galaxisból néhány napja új vitamin költözött be hozzám, hozzánk, illetve vitaminok. Egy ismerősöm mesélt róla, hogy jönni fog majd Magyarországra, a gyógyszertárakban lehet majd kapni és megkérdezte: tesztelnénk-e? Star Warsos vitaminok, ezért tudta, hogy mi elég erősen bukni fogunk rá. És tényleg! Ugyanis a "tarwars" ikonikus fogalom nálunk a családban, van itthon legóból figuránk is és a történeteket is kezdjük nézni, mert az unokatsók csak erről beszélnek. Igy hazahoztam a gumi vitaminokat és nagggyon nehéz volt, hogy én útközben ne tépjem fel és kóstoljam meg, ugyanis hát elég nagy rajongója vagyok a filmeknek, sőt... De az erő velem volt, nem bontottam fel. Aztán Rozinak kellett önfegyelmet gyakorolnia, hogy amIg le nem fotózom, ne bontsa fel az egészet. Egyszer hisztiig ment a csata, én egy képért könyörögtem, ő meg a vitamin felbornátása mellett (lézer)kardoskodott. R2-D2 került először a tányérunkra, hát annyira cukik a piros figurák, hogy csak na. Feketeribizli, eper, málna vagyis: Darth Vader, Stormtrooper és Boba Fett. BB-8 ban Chewbacca, C8-PO és Yoda, mangó, narancs és citrom-lime aromával megspékelve. Egy gyerek havi adagja 30 darab, mondjuk, az első kóstoláskor lenyomtunk egy hetet egyben, az tuti. Szerencsére 3 kóstoló is van a dobozban. És egy meglepetés is! Ravaszak ám ezek a Star Wars vitaminok. A dobozkájuk ugyanis persellyé alakItható, tahát a gyerek tovább is őrizheti a kedvenceit a polcon... vagy gyűjthet a következő vitaminra... vagy mozijegyre, ha egyszer újra normálisan járhatunk. Addig pedig annyit üzennénk: az erő velünk van és ahogy a filmből is tudjuk, a sötét oldalt mindig legyőzni a fény. A Star Wars vitaminokat köszönjük és amint a gyógyszertárakban is kapható, mi tuti, hogy felülünk a Millenium Falconra és már repülök is érte... addig meg bekapok egy Yodát, hogy kihúzzam valahogy. 

(ITT még több infót találsz, ezt a facebook oldalt pedig lájkoljad, mert jön majd játék is, ha jól tudom, katt IDE)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8516277244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása