Nesze!szer

Lehet 7 új csokival több?

2020. október 10.

 

20200909_123551.jpg

 

Az őszben sok szépség van, de az egyik például a csoki. Számomra. Mert ilyenkor több cégnél is megjlennek újdonságok, hisz nyáron elolvadt volna minden. Most a chocoMe csodái nyertek dIjakat és hát nem tudtam nem megkóstolni őket. Gines is van, csak mondom!

 

chocoMe Petit 9 - Falatnyi étcsokoládé lapocskák gin ízesítésű csokoládé töltelékkel
A Petit (falatnyi csokoládé lapok) család bővülésével hamarosan bevezetésre kerül a manufaktúra első alkoholos terméke, a Petit 9, amelyben az előkelő francia étcsokoládé burok egy selymes, csokoládé- alapú, ginnel ízesített tölteléket rejt. Az izgalmat fokozza, hogy a gin alapanyaga, a borókabogyó hangsúlyt kap, valamint - a frissesség jegyében - az egzotikus kaffir lime is beköszön a csokiköltemény ízvilágában. A korábbi Petit termékek kiszereléséhez képest az új verzióban 21 helyett 9 ínycsiklandó, roppanós csokilapocskát találhatunk az elegáns csomagolásban.

chocoMe Entrée
A klasszikus chocoMe táblás csokoládé, az Entrée 5 új ízzel és egy csavarral tér vissza: az új táblák mindegyikében egy korábbról ismert közkedvelt álomdrazsé kifinomult alapmotívuma, a liofilizált
kékáfonyás joghurt kap főszerepet.
G124 (ez a nev btw Valrhona 66% étcsokoládé, liofilizált feketeszeder, liofilizált málnadarabok, liofilizált kékáfonyás joghurt

G125 – chocoMe 41% tejcsokoládé, liofilizált eperszelet, liofilizált málnaszem, liofilizált kékáfonyás joghurt
G126 – chocoMe 34% fehércsokoládé, liofilizált málnaszem, liofilizált feketeszeder, liofilizált kékáfonyás joghurt
MG139 - Valrhona 66% étcsokoládé, brontei pisztácia, liofilizált feketeszeder, liofilizált kékáfonyás joghurt
MG140 - chocoMe 41% tejcsokoládé, liofilizált eperdarabok, brontei pisztácia, liofilizált kékáfonyás joghurt

chocoMe mogyorós forró csokoládé
A 2019-es őszi/téli szezonban nagy sikerrel debütált chocoMe forró csokoládék bűvös családja is új taggal egészül ki, egy kiemelkedő minőségű ínyencséggel, amelyben a magas kakaó tartalmú tejcsokoládé és a Piemonte-i mogyoróval készített gianduja krémes csábereje találkozik. Mondjuk, ez még egy hűvösebb estére vár nálam, már a próba. A táblásakat már majszolni kezdtem... hát, lehet, hogy lesz őszre néhány plusz kiló. De megéri!

 

 

20200909_124345.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4216209012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása