Nesze!szer

Annyi meg egy Bambi!

2020. szeptember 16.

 

20200909_155655.jpg

A rendezvény meghIvóját meglátva nagyon elmosolyodtam. A Bambi üdItő invitált ugyanis, illetve a pr-esük, Fanni, hogy megmutassák, kik és mik is ők. ÜdItő volt már ezt is látni, azt kell mondjam.

Mindenkinek, aki a szocializmusban élt, vannak emlékei a Bambiról. Nekem már leginkább a szüleim elmesélése jutott. A retró, narancsízű BAMBI üdítőitalt 1947-ben vezették be a hazai piacra és a termék hosszú évekig töltötte be a magyar, szénsavas üdítőital kizárólagos szerepkörét, egészen a nemzetközi, cukros riválisok megjelenéséig. És most újra van Bambi! Nem az a régi, ez már új, 4 is! És igazán extrák!

A gyártási technológia egyik különlegessége, hogy a fermentálás hét napig tart. Ezután természetes botanikai összetevőket, például gyógynövényeket, természetes aromákat, cukrot, forrásvizet és fermentált gyömbérlevet adnak hozzá, alaposan megkeverik és összefőzik, gondosan ügyelve arra, hogy az ízek tökéletes harmóniát alkossanak a buborékokkal. Kiemelkedően fontos, hogy a termék nem egy szörppel felhúzott üdítő, hanem egy gondosan megalkotott, 100% természetes összetevőkből álló, fermentált ital, amelynek minimális a cukortartalma és maximális frissességet biztosít. Ezeknek köszönhetően jelenik meg a termék kedvező élettani hatása, amely
hiánypótló a hazai üdítőital piacon.
„Több éves piackutatás után realizáltuk, hogy a nemzetközi üdítőital spektrumhoz képest a hazai termékek közül hiányzik a prémium craft üdítőital kategória. Ekkor határoztuk el, hogy egy olyan retró márkához visszanyúlva pótoljuk ezt az űrt, amelyben a mai napig ott van a cool faktor. Ez pedig nem lehetett más, mint a BAMBI.” - Dorogi Éva, az ART WATER Kft. ügyvezetője. 4 teljes évig fejlesztették az italokat. Szinte cukormentesek és a Kőszeg és Horváthzsivány között feltörő forrás az alapja. És sok-sok természetes anyag. 

Herby giner – gyömbér-boróka
Cloudy rhubarb – rebarbara
Twisted orange – narancs sevillai narancsvirággal
Direct limon – citrusos citrom

Ezek az Izek vannak. Jelentem, minden megkóstoltam. És váratlan fordulattal a rebarbarás lopta be magát a szIvembe. Szóval, mostantól, aki szeretne inni egy Bambit, megteheti. Nem mellesleg pedig megjegyezném, hogy ezzel megint egy magyar vállalatot támogatsz, akik hazai munkaerőnek adnak munkát. Na, tényleg annyi meg egy Bambi!

 

20200909_165223.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5216196328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása