Nesze!szer

Újra nő a hajam: folyékony kollagént iszom!

2020. június 08.

 

yobogu_kollagen_2.jpg

 

 

Vallomás következik. Én már nem is olyan régen rájöttem: én kollagént fogok fogyasztani. A bőrömnek szüksége van rá, ezt tudtam, meg azt is, hogy a porcos térdem kattog rendesen. Vásároltam kollagéneket, amiket jónak mondtak. Megnéztem a benne lévő mennyiségeket, mert ez nagy becsapás ám sok terméknél. Megveszed drágán, aztán kb annyi kollagén van benne, mint a szomszéd néniben kedvesség. Szóval. Megvételeztem egy igen jónak tűnőt. Por állagút. Ettem én rendesen. Aztán már nem olyan rendesen. Mert elfelejtettem. Mert nem eszem joghurtot, amibe beleraktam volna. És lassan lejöttem róla. 

Aztán irdatlan hullásba kezdett az egyébként totál sűrű hajam. Nyilván mindenkit megkérdeztem, megvizsgáltam mindent, hogy állIthatom meg ezt a folyamatot és mit tegyek. Vettem specko sampont. Hozzá még speckóbb hajszeszt. Fújtam nagydIjas hajakármivel. Ápoltattam a hagymácskákat. Szedtem tablettás hajvitamint. MasszIroztattam. Minden volt. Csak a hullás nem állt meg. Aztán egyszer elengedtem az egészet. De nyilván iszonyatosan furdalt és bántott, hogy csomókat hagyok magam után. Aztán néhány hónapja beszéltem egy ismerősömmel, aki forgalmazni kezdett egy kollagént. Yobogu a neve (már a terméknek, nem az ismerősömnek). Elolvastam a kollagén összetevőit és azt mondtam: én ezt kipróbálom. Nem azért, mert bármit vártam volna tőle, egyszerűen tetszett, hogy ez iható és nem kell kevergetnem. Én ilyen tIpus vagyok, nem kavarok, na, lehúzom egyben. Persze, ahogy megérkezdett a Yobogu kollagénje, rögtön megnéztem, mennyi az annyi. És ez valami remek. 10 000 mg prémium halkollagén van benne adagonként! Ez zseniális, tényleg. Az Ize piros gyümölcsös és jó édes. A legjobb, ha lefekvés előtt dobod be, mint egy kis stamplit. (Én ezt gyakran elfeljtem és reggel iszom) Kovasav, hialuronsav, C-vitamint is van benne. Minden mentes. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy egy reggel megnézem magam a tükörben. Mitől ilyen pufiskás az arcom? - kérdeztem magamtól. Jé, a kollagén! Végre nem egy löttyedt szatyor a bőröm, jöttem rá. És akkor jött a csoda. Egyszer csak ici-pici és cuki-muki babahajakat fedeztem fel magamon. Örömöm leIrhatatlan volt, de pont most Irom le, tehát ez nem igaz. Ez nekem maga volt a megváltás (ITT nézheted meg), hosszú hónapok mindent megpróbáltam szenvedései után. Megnéztem, mire is jó ez igazán, mit Irnak hivatalosan a Yobogu-ról. Ezekre a problémákra lehet megoldás:

'A Collagen Luxe 10000 mg 100%-ban halkollagén alapú folyékony vitamin, kiegészítve C, B5, B6, B7 és B12 vitaminnal, illetve hyaluron savval a megfelelő felszívódásért. A termék GMO-mentes, búzamentes, gluténmentes, szójamentes, tojásmentes, diómentes, laktózmentes, 100% természetes színezőanyagokkal és ízesítőkkel. Nem tartalmaz szukralózt! Az EU által tesztelt és igazolt folyékony étrend kiegészítő.'

- Ráncfeltöltésbőrtáplálék, lassítja az öregedés folyamatátHegesedés és striák halványítása

-  Javíthatja a kötőszövet minőségét, feszesít (comb, fenék, has, felkar)

- Hajerősítés, hajdúsítás, hajszerkezet javítás, javítja a köröm egészségét

- Növelheti az izomzat teljesítményét

- Porcépítő, ízületi gyulladást csökkentő

- Csonterősítő, rugalmasan tartja az erek falát

yogobu_kollagen.jpg

 

Jelentem, a csIpőm is kevéssé fáj, a térdem pedig nem kattog. Most ez kicsit sztk-san hangzik, de mivel sok évet sportoltam, ez szinte természetes, hogy jönnek fura hangok belőlem. Feszesebb az arcomon a bőr, a striákat nem néztem, de terhesség után szerintem jó megoldás lehet. Hajhullásra nekem az, ez egészen biztos. Ez egy olyan kollagén, amit nagyon, de nagyon tudok ajánlani, ez a minőség és hatás tényleg fantasztikus. A kiszerelést meg nekem találták ki, mivel nem kell kevergetni, iszom egy nagy kortyot és már meg is kapta a szervezetem.

Amennyiben kipróbálnád, amit én nagyon javaslok (nyugi, nem kapok jutalékot), ha hullik a hajad, vagy nem elég feszes a bőröd, akkor  június 8-22. között, a  yobogulife10 kódot használva 10 százalékos kedvezményt kapsz. 

(Katt IDE)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5615741910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása