Nesze!szer

Ó, hát csendben alkot a gyermekem! Gipszkorszak van nálunk!

2020. március 21.

 

 

rozi_alkot_gipszkorszak.jpg

 

 

A kézműveskedés nálunk nagyon megy, nincs az a lehetőség, amit ki ne próbáltunk volna eddig, workshopról workshopra jártunk. Ugye, most a kérdés az, a nappaliból átmegyünk-e a konyhába, szóval házi ws-ek vannak. A festést imádja a csemete. 2 napja zseniális lehetőségre bukkantam, el is mesélem nektek.

 

gipszkorszak_zacsko_1.jpg

 

Konkrétan, rendeltünk egy nagy adag festeni valót a Gipszkorszaktól, - Velük már elég közeli kapcsolatba kerültünk a Minpoliszban, Rozi nem egyszer festegetett már náluk, tehát ismerős a technika - Egy zacskóban jött meg az adag, biztonságos módon, házhoz kihozva. Akkor boldogság volt, hogy csak na. A figurákat szocioterápiás intézetben készitik, fogyatékkal élők, tehát még jó ügyet is támogat az ember. Mi egy "csajos" csomagot kértünk összerakni. Van benne cicás kosár, azt mutatom, virágos fa, húsvéti nyuszi és sok apróság is. Festéket is küldtek a csomagban, hát nagy volt az öröm. Azt mondtam a jánynak, egy nap egyet festhet ki, tartalékoljunk. De nyilván rögtön kettőt alkotott meg, tök következős Mutti vagyok, tényleg. Akasztó is van a képecskén, tehát indul a lakás dekorolása is. Nagyon, de nagyon szuper, mert hosszú percekig festegetett, hozzá sem lehetett szólni, én meg addig több mélt is el tudtam küldeni. Hallelujah, köszönöm Gipszkorszak! 

A Gipszkorszak fb oldalát ITT találjátok, minden infóval!

 

rozi_alkot_gipszkorszak_2.jpg

 

Ps: pukkanós zacskóba van minden csomagolva, ez még egy plusz játék a csemetének, Rozi abból is csinált gyorsan valamit! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1115541010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása