Nesze!szer

A legtutibb testápolók száraz bőr ellen

2020. február 17.

 

 

sz-ep_vagyok_testapolo.jpg

 

 

A napfény már kifelé bújogat, de a fútés okozta száraz bőr bőven itt van még a télből. Mindenki más, de én mondjuk megőrülök, ha fürdés vagy tusolás után nem krémezem be magamat. Az évek során nem sok testápoló van, amit ne próbáltam volna ki.  A hosszú múlt után egyre jobban értek az összetétel olvasásához, tehát kiszúrom, ami gáz, ami csak hangzatosan mondja, hogy jó. Ez az én három top kedvencem most az idei szezonban. Nem tartalmaz alattomos, káros anyagokat. Ha ezeket veszed nem eteted semmi rosszal a szervezetedet, bőrödet. Viszont kiválóan hidratálnak és csillapítják a viszketést

 

eucerin_atopi.jpg

 

Eucerin Atopi Control Balsam

Őszinte és odaadó rajongója vagyok az Eucerin márkának. Egyszer a gyermekem ekcémás tüneteit is az ő krémük hozta helyre, szóval na. Testápolás terén is amit érek tőlük, azt tesztelem. Ilyenkor, amikor elve a gyerekek is dunszolva vannak meleg ruhákban, de már meleg az idő, simán leizzadnak. Ez meg ugye egyenes út lehet bizonyos tünetekhez a bőrön. Viszketéshez például. Na, most Eucerinéknek van egy ilyen könnyű állagú balzsamuk, ami az irritációra is hajlamos, száraz, esetleg atópiás bőrre is tuti. Könnyű, gyorsan hat és épül be. Gyorsan öltözőknek is tudom ajánlani és ezt simán használhatod te, ha esetleg van a háztartásban kiskorú és a pasi is. Semleges illat, sheával selymesít. És óriás kiszerelés, ami számomra igazán praktikus!  Most próba csomagot is vásárolhatsz, ha tesztelni szeretnéd. Ez azért is jó, mert kuponkát is adnak hozzá, tehát kedvezményesen tudod megvenni, ha bevált és nagyobbra vágynál. (Kedvelem az okos marketing fogásokat, mert ugye üres ígéretekkel tele a padlás mindenkinél.)

400 ml - 7 390 Ft

 

palmers_kakaovaj.jpg

 

Palmer's Kakaóvajas Testápoló E-vitaminnal

Karácsony előtt találkoztam ezzel a testápolóval és teljesen belezúgtam. Amerikában már eléggé ismert, nálunk most indult útjára. A kakaóvaj illata teljesen elvarázsolt, ami velem azért ritkán esik meg, mert láttam már néhány összetevőt közelről. Maga a cucc is iszonyatosan jó. Minden cseppjét imádtam. Ja, nem. Még annál is jobban imádtam. Az E-vitamin igazán jót tett a bőrömnek, de az egész 24 órás hidratálást mond. Pont ennyi időnként szoktam kenni magam, de top kedvencem lett a Palmer's. Olyan, mintha valami fini csokit kennél magadra, nullkalóriával. 

315 ml - 2 199 Ft

Sz-Ép vagyok Testápoló Balzsam

Magyar cég terméke ez, ők gyakorlatilag ehető tisztaságú krémeket készitenek. A testápolójuk elég jó összetevőkkel bír, selymesit, ápol, nyugtat minden alkotórész benne. Az argán- az egyik kedvenc alkotóm, ő is van benne és rizsolaj is, a harmadik aduász, a körömvirág is szerepel a listán. Amit még imádok, a méhviasz, ez tényleg varázsol. Tehát vegánoknak nem jó, de mindenki másnak igen. Nagyon, de nagyon jól hidratál és táplál. Akkor is használhatod, ha kiszáradt a könyököd, vagy a talpad, mert két-három kenés után már helyre is hozza. És nem töltőanyaggal felduzzasztott akármi, hanem természetes összetevők mind, csak,  ami kell a bőrödnek ebben az időszakban. Ja, teljesen környezettudatos a csomagolása is, üvegben érkezik, nem műanyagban, a doboza pedig háncs. Atópiás dermitisz ellen is bevetheted, elég masszív készítmény, de gyorsan beszívódik. Prémium magyar minőség, menőség! 

50 ml - 9 600 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr415478070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása