Nesze!szer

35 felett kötelező!

2019. március 25.

 

 

olivenatur.jpg

 

A szépségápolási üzletág időről-időre meglep bennünket néhány forradalminak kikiáltott újdonsággal. Ám se csoda, se ámítás nem segít, ha nem minőségi kozmetikumokat használunk, a marketingszövegtől nem lesz kevesebb a szarkalábunk A lényeg az, hogy soha ne a címeknek dőljünk be, inkább tájékozódjunk okosan a weboldalak alapján. Nem is olyan régi felfedezésem egy magyar anyuka vállalkozása, aki maga gyártja a krémeket, szappanokat. Tőle táraztam be néhány szérumot magamnak. Igen, többet is. Miért? Mert úgy vélem, 35 felett a szérumok és maszkok használata egyszerűen az otthoni beauty rutin részét kell képezzék. Nyilván mindenkinek a maga döntése, mit és hányszor vet be. Nekem a szérum gyakorlatilag 7 napból megközelítőleg 5,5 alkalommal szerepel a gyors ápolásban. Barbara, aki az Olive&Oliva tulajdonosa, saját magán és a baráti körén is tesztel, így javasolták nekem a zöld szérumot. És úúúristen, de szeretem. Igazából a fáradtságtól eléggé színtelen tud lenni az arcom, azt kell mondjam. De ez a zöld tea kivonattal és a hialuronnal igazán örvendetes eredményt ad. A fenti képen már nem annyira zöld, hisz kifakul a finomság benne. Arcmella kivonatot is tartalmaz, hát mondjuk ezt én nem annyira ismertem, de egységesíti a bőrt és serkenti a kollagén és a fibroblasztok közötti kölcsönhatást. Nyugi, ez jó nekünk. Zselés állagú, jól kenhető, hamar beszívódik. Olyasmi, mint egy booster. És igen, azért veszít a színéből, lent mutatom az eredetit, mert ez tényleg természetes összetevőket tartalmaz. Neroli víz is van benne, ez pedig a kedvencem, de erről sokszor meséltem már. A cucc bámulatosan jól varázsol az arccal, életet lehel még reggel hétkor is oda, ahová nagyon kell neki. (Tudod, amikor egy fura rajzfilm figura néz rád a tükörképed helyett)

Én a krém alá kenem, tényleg imádatom tárgya. Utazáshoz is viszem magammal, mert a szauna által kiizzadt fejet is regenerálja. 35 felett kötelezővé tenném ezt a szérumot, vagy extrém fáradtság esetén. 

Olive & Oliva Luxury Green Serum 30 ml - 6 390 Ft (ITT)

 

 

luxury-green-serum-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5414715981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása