Nesze!szer

Az Essence téli csodái

2018. december 04.

 

paletta.jpg

 

Lehulltak az első hópelyhek, jól jön már odakint a sapka és a sál. De aggodalomra semmi ok, a hideg idő sem gátolja meg az igazi nőt a ragyogásban! Főleg nem az essence legújabb, téli varázsvilágával. Ha Te is szívesen lennél Elza a Jégvarázsból vagy csak tetszenek a hó csillogására emlékeztető sminkes ecsetek, kiegészítők vagy krémek, akkor ezt érdemes lesz átböngészni! A trendkiadás január végétől kapható az Auchan szupermarketekben, de úgy hiszem, ha felkerülnek oda, rögtön szemet szúrnak majd ezek a csillogó textúrák! Nézzük is miből áll ez az „into the snow glow” mottóval alkotott kollekció.
Set&glow fixáló szpré
Hogy egész nap ragyogjon a sminked, nem kell magaddal vinned az egész készletedet és napközben újraigazítanod, elég ha reggel fixálsz ezzel a szprével és nem lesz gondod a sminkedre egészen estig!
 1.099 Ft
Arc&szem paletta
14 szemhéjpúder, 4 pirosító és 6 highlighter árnyalat. Mind összeszedve egy praktikus kis palettán. Bárhova egyszerűen elviheted, és árnyalatai közt biztos megtalálod majd az alkalomhoz illőt! 3.399 Ft
Téli ihletésű neszeszer
Hogy legyen mibe tenned az újdonságokat a táskádban. 1.099 Ft

És ami van még, a szemhéjpúder ecsetek is csillámosak, a highlighterek is szépek és különleges a glitter peel-of maszk. Ezt mindenképp próbáld ki!

Nesze!Emma

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7014416762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása