Nesze!szer

Karácsonyi hirdetések, amelyből egyet sose láthatsz tévében!

2018. november 12.

 

tia-isaac-features-in-sainsburys-christmas-advert-2018-5_jpg-.jpg

 

 

 Elérkezett az évnek azon időszaka, amikor kezd ellepni bennünket a karácsony. És most nem írunk arról, mert azt a facebookon már megtettük, hogy a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban egy ezresért vettünk fánkot. A lényeg, hogy megérkeztek a csodás és profi karácsonyi. Az első a John Lewis Bohém rapszódia variációja. Ultra cuki, és szívet melengető. A Sainsbury's-é megható rendesen, főleg szülőként. Michael Gracey-t kérték fel az elkészítésre, aki a A legnagyobb showmant rendezte. Nagyon cuki lett! A dalt a 8 esztendős Tia Isaac énekli, akinek ez az első igazi nagy szereplése.

A harmadik reklám pedig az, amit tévében nem fognak leadni, pedig...  az Iceland szupermarket számára készült. Egy orángután az egyik főhös. Azt azért tudjuk, hogy nem véletlenül gyárt sok cég pálmaolaj mentes, vagy etikus termelésből származó pálmaolajas termékeket, hisz 40 év alatt majdnem kétharmadával csökkent a borneói orángutánok száma. Tehát a kihalás szélén van. (Ezt jegyezd meg, amikor sampont veszel le a polcról!) Erre szerették volna felhívni a figyelmet. Olyannyira jól sikerült, hogy a tévékben nem adják le a reklámot, csak a neten látható. Pedig a probléma még létezik, ha nem beszélünk róla. Bár a profit nagy úr. Melyik a kedvenced?

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3814368071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása