Nesze!szer

A csokiban is a 21 a nyerő?

2018. szeptember 22.

 

 

chm.jpg

 

 

Gyerekként az ember a táblás csokik világában élt, de lássuk be, felnőttként nem olyan "szexi" és kifinomult egy jól sikerült vacsora után kitenni egy egészet és szólni mindenkinek: törjetek szépen! A csokoládét pedig aki nem szereti... na jó, ő tényleg nem a barátunk. Mondjuk, a blog olvasói előtt senkinek nem titok, két dologban nem ismerjük a tréfát. Evésben és ivásban. Így a chokoMe nagy kedvencünk. Hódolunk művészetük előtt, rendesen. Most kijött néhány újdonságuk, aminek hát nem igazán tudunk és akarunk ellenállni. És pont azt hidalták át, ami a problémánk, ha nincs még idő sütit készíteni egy nagy trakta utánra. Cuki muki kis töltött lapocskákat csináltak, újféle töltelékkel. Az egész nagyon szexi és isteni. Van benne egy kis Csengetett Mylord érzés és olyan Chanel sikk is. Ezt nem a táskádból előkapva eszed, amikor már éhen haltál, ennek bizony kell a megtisztelés, a köret. 3 ízben hozták ki a Petit 21-et, mert ez a neve az új családnak. Mondjuk is: karamelles-yuzus (ez citrusos), karamelles passion fruitos és hát a nekünk legjobban mogyoró pralinés-kávés. És mielőtt jönne a kérdés, igen, 21 van a dobozban. Ez mondjuk azoknak érdekes, akiket matematikai veszekedés karmával áldott meg a sors, gondoljatok fogyasztás közben arra, hogy ez nem felezhető teljesen pontosan adagilag. Mondjuk 3-4 finomság elég is... húzósabb, számmisztikai szempontból 5-ös napokban ez magasabbra is mehet persze.

Szóval, a chocoMe most adja a jót, az újdonságokban is. Egyébként úgyis leutánozzák ezt az innovációt is majd mások, de sebaj, mi tudjuk, hogy nem a pöttyös, hanem a Petit 21 az igazi! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3014253703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása