Nesze!szer

A luxus itt kezdődik: kaviár

2018. szeptember 17.

 

laprairie_1.jpg

 

Volt már olyan érzésed, hogy a lelkednek is jót tett egy kozmetikum? A La Prairie számomra ilyen. A luxus érzését adja, már a csomagolással, a bauhaus ihlette vonalakkal, az ezüsttel, a kékkel... és persze a kaviárrral. Az ikonikus skin caviar.

Most az 1987-es premier után újraalkották ezt a szépségápoló csodát, hisz azóta újabb és újabb felfedezések jöttek a beauty ipar területén. Az alapok maradtak, A biotechnológiában egészen úttörők voltak már a nyolcvanas években, azóta a többi csak kullogott utánuk... már bocsi. Kaviár kivonatokat tartalmaz, egyedi tengeri fehérjéket, ezzel regenerál. Ez tényleg csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat is igyekszik móresre tanítani.  Skin Caviar Luxe Cream és Sheer is kijött nemrég, a Caviar Premierrel. És ami csodálatos még, hogy éjszakai maszk is van belőle. Ez valami álom, de tényleg. Jó álom, szerencsére. Reggelre annyira gyönyörű bőrt eredményez, hogy legszívesebben visszafeküdne az ember. Na jó, mondjuk egy esküvő előtt ez valami csodát ad, az illat, a hatás, szenzációs! Egyébként a krémnek az is jó tulajdonsága, hogy sokkal feszesebbé teszi a bőrt, kevéssé tűnik "zacskósnak" az egész, mondjuk úgy 40 felett. Aki teheti, ne vonja meg magától ezt a kaviárt... 

Ps: aki expert és szokott inci-t olvasnak, annak halkan megsúgjuk, ebben a krémben annyi minden van, hogy hosszú olvasmány van rajta, ami igazán örömteli!

 

Skin Caviar Luxe Cream Premier: 133.400 Ft, 50 ml
Skin Caviar Luxe Cream ● Sheer Premier: 133.400 Ft, 50 ml
Skin Caviar Luxe Sleep Mask Premier: 101.600 Ft, 50 ml 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9414244657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása